Tuesday, September 28, 2010

:: Bila si kecik ber PARTI... ::

Parti ke?hahaha..xdelahhhh..aku xmaksudkan party mcm org dewasa tu..yg aku maksudkan adalah jamuan raya kat Taska Al-Islah, minggu lepas..cikgu2 kat taska tu mintak parents bekalkan anak masing2 dengan biskut raya or anything, utk jamuan tu..mcm aku, mmg tak sempat nak buat/ beli ape2, makanye just bekalkan biskut raya je lah..tapi ok laa..sbb parents sporting..so bekalkan mcm2 makanan..
jom kita tgk aksi budak2 comel kat taska tu..

ni adalah antara kawan2 sara dan jugak cikgu die..namanye Cikgu Masni..tgklah makanan yg ada..itupun sebenanye banyakk lagi makanan, sampaikan cikgu2 pulak kene tapau bawak balik..hehehe..

anak ku itu..behave la pulak aku tgk si sara ni bila kat sekolah eh..kalau ngan ibu/ayah..nakal je die tau!huhuhu..memula cikgu suruh aku bekalkan baju kurung..tapi, bila check, baru aku teringat...baju raya sara tertinggal kat umah opah kat teluk intan..cis..makanye, ku pakaikan je baju gown coklat ni..ok je la kan..
  
sejak masuk taska die, die pandai berkawan..dah tak takut ngan org..dan yg paling best..pandai berdikari..syukur..
  
Ngap...jgn tak ngapp!!!

Aksi gumbira die kat taska.. kata cikgu2 nye, die ni kuat makan..patutla badan pun makin berisi..tapi sejak dapat kaki, asyiklaaa nak kesana sini..haih! bertambah satu kerja utk cikgu2 kat taska tu..huhuhu..

9 pengomen:

zurazari September 28, 2010 at 10:08 AM  

alor2.... comel2 nyer....

tak sabar nak celebrate besday adam next month=)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 11:13 AM  

hehehe..kan? comel2 budak2 kecik neh..
waahh..tak lama dah boy tu nak setahun eh..membesar bagai juara..zura xcelebrate ke?jgn lupe ajak kami ek? hik!

kakyong September 28, 2010 at 11:34 AM  

bagus anak2 yg masuk taska ni.. pandai berdikari... mcm anak2 kakyong, asyik nak melekap jer...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 11:55 AM  

alhamdulillah...part tu mmg syukur sangat2..tapi bila dah terlebih berdikari ni, sumenye nak dibuat sendiri,sampaikan g kedai makan pun die nak melawat2 meja orang lain..haih!

Aizura September 28, 2010 at 1:15 PM  

nmpk sara cam big girl jer.. cute aaa.. mishh u sara.. :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 2:02 PM  

kan kak?mcm dah besar sgt je..padahal terkedek2 je bila berjalan.hehehe..mehla dtg umah kami....

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 29, 2010 at 2:22 PM  

alalala cute nye... sayang baju kurg takde..kalau tak, mesti lagi cute kan..hehehe byk plak tu juadah nya..budak2 mkn seketul je.. awak bagi sara bawa biskut sedap awak tak..?hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 29, 2010 at 2:22 PM  

alalala cute nye... sayang baju kurg takde..kalau tak, mesti lagi cute kan..hehehe byk plak tu juadah nya..budak2 mkn seketul je.. awak bagi sara bawa biskut sedap awak tak..?hehehe

nizam omar September 30, 2010 at 3:23 PM  

cute nya bebudak kat sini.diorang nakal tak semua?tak sakit kepala ke jaga diorang?hehehe...
http://nizamullah.blogspot.com