Tuesday, September 28, 2010

:: Pembantu Rumah warga Kemboja/Thailand diperlukan.. ::

wahhh..nak pembantu rumah la pulak ain ni kan..kan main die..heheehee..

xdelah wak..actually ade akak opis ni nak cari pembantu rumah warga kemboja/thailand..tgh cari2 agen2 yg ok..die mcm pening..sbb xtau samada valid ke tak mereka2 tu..then tgk mcm mahal2 je kan..makanye, nak tanye lah kat kawan2 semua..ade tak sape2 kat sini yg ade experience pasal pembantu rumah kemboja/thai ni? kalau ade..boleh share kat sini? mana la tau kan kot korg kenal agen ke, penah berurusan ngan mana2 agen ke - yg recommended la eh.. korg sendiri agen pembantu rumah ke..haaa..sila la inform kat sini..

erk..xdela nak yg lawa cenggini kan..kang ade laa kaum bapa yg asyikk la nak balik awal..bahaya! pic credit to enchek Google!

akak ni ckp xnak pembantu rumah ind*n, sbb diorg dtg sini bukan nak kerja, tapi berpoya2 aje..dah mcm2 kes berlaku..haaa..tak pasal2 kan? ape yg jadi sume tu, menyebabkan ekonomi diorg laaaagi la merosot..dah ade peluang kat mesia ni, xnak digunakan sebaiknye..huh!

eh, sesapa yg bagi info tu, diucapkan thanks in advance ye! :)

4 pengomen:

Kuman Chaos September 28, 2010 at 12:22 PM  

kalau pembantu umah mcm gambaq google tu, baik buat jadi secretary eheheh tapi mau ka dia buat keje rumah kalau dia comel camtu?
kuman "cincin dijari .." Entry

Diyana Zulkifli September 28, 2010 at 12:47 PM  

huhu.takut kan ain dgr kes maid yg mcm2 ni.tp so far,aku tgk maid makcik,sepupu aku..suma ok2.jrg yg buat hal.

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 1:59 PM  

en.Kuman : tu la pasal.isk, xmolah jadi secretary pun..kang xleh buat keje,lagi2 bos tu laki..huhuhu..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 2:01 PM  

donat : yelah, lagi2 kalau diorg wat hal yg melibatkan anak kite..iskk..takut tau..tapi xsemua la cenggitu kan..mmg ada la yg baik..biasela..manusia... :)