Tuesday, September 28, 2010

:: 50th Anni Johnson&Johnson..nak menang cash?? ::

Korang kalau brand utk toiletteries anak2..korg pakai ape eh? xkisahla mandian,syampu, bedak, minyak dan segala mende utk anak2 korg? aku ni, dari sara kecik, sampaila skang ni, aku masih pengguna setia johnson & johnson..pada aku, kalau mcm mandian dan syampu tu, aku sukakan jnj top to toe punye mandian+syampu..2 dalam 1..senang..xyah byk2 botol..dan jugak wangiii...pada hidung aku, jnj je brand yg wangi..pureen pun ada gak, tapi mcm xberapa  best je..

promo kat Johnson&Johnson Giant Kota Damansara..

mcm bedak pun aku pakai jnj, yg kaler merah pink tu..amende namanye aku pun dah lupe..dulu masa sara kecik2 aku just pakaikan yg plain je..adik aku yg form 5 tu pun kemana2 mesti nak pakai bedak ni, mmg badan jadi fresh je..minyak rambut, dan segala mcm jenis minyak pun aku pakaikan jnj..mcm bedtime yg kaler purple tu..wangi je kan? best je kalau urut2 sara pas mandi.die pun suke..losyen die pun wangi..isk, dah jadi duta produk jnj la pulak aku ni kan...huhuhu...

jom join!!

skang ni jnj akan menyambut diorg punye anniversary yg ke 50  tahun..wah..dah lama gila kan? so..diorg ade buat peraduan utk menangi wang tunai rm50 utk penyertaan ke 100 dan rm500 utk penyertaan ke 1000.. bukan susah pun..kalau korg ade beli product jnj bebaru ni..or plan nak beli, simpan resit tu utk tebus hadiah (kalau korg menang nnt) ..then, sms nama, ic ngan 4 kod terakhir kat barcode barang jnj yg korg beli tu..simple je..tak slaah mencuba kan? hope ade rezeki sara...boleh la bertambah sket akaun Nuri sara nnt..hik!

nak join? senang aje..
taip sms jnj50th jarak nama jarak ic jarak 4 digit terakhir barcode dan hantar ke 32828..senang! tarikh tutupnye lama lagi..sampai 30/10.. :)

7 pengomen:

mama zharfan September 28, 2010 at 2:23 PM  

lucky draw ni ;) good luck yer!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 2:31 PM  

thanks kak suzie! :)

nadiah September 28, 2010 at 4:07 PM  

good luck jgk dari saya..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 28, 2010 at 4:10 PM  

tenkiu nadiah... :)

lydzar September 28, 2010 at 4:59 PM  

HMs ni, produk campur2 brand aku beli..takdek yg specific..

neway. goodluck

haszuraidah ishak September 28, 2010 at 10:51 PM  

huhuhuh..tak dapat join..jauh!! saya doakan utk ain..best of luck!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) September 29, 2010 at 8:18 AM  

hehe nak join la
lagipun hubby dah bising suruh beli minyak rambut budak2 ne