Wednesday, September 01, 2010

:: List peserta GA dah keluar!! ::

** Mode melekat jugak sampai 1 September 11.59pm ye..any updates, sila scroll ke bawah selepas entry ini..harap maklum...

Salam merdeka buat semua....

Berpinau mata aku nak g terjah blog peserta2 GA..ape tak nye..99 peserta..wah..sangat bagus dan aku sangat bersemangat nak anjurkan GA lagi pasni..hehehe..anyway, utk semua peserta..thanks so much sbb sudi meluangkan masa utk join GA yang tak seberapa ni..hope our friendship last long ya.. :)
Oklah..ni die list nye..sila check nama anda ye..kot2 ade yg tertinggal..

1. Eija
11. Eira
12. anin
17. Jieda
19. Qard91
22. Miza Yusof
23. Nad @ mamaZakwan
25. PuPeL
34. nadya
35. BUNGA
52. Nigina
53. irwani
61. Imaan
68. NoreLL
73. nur
81. SuZiE
82. juniza
85. AYU
86. sofiah
87. mama
98. ogy
99. sarah

fuhhhh..99 peserta dah dilistkan..ade sape2 nak jadi peserta ke 100?still sempat lagi ni..esok tarikh tutup!
so sesapa yg dah join, dah kasi komen kat entry GA, tapi takde list kan kat sini,bgtau cepat2 eh..mana la tau kot mata aku kero ke time tu..ataupun problem kat blog ni sendiri..bgtau je..xpe,nnt aku update list neh...

terharu ngan sokongan kawan2..kepada sesapa yg aku still x follow,insyaAllah lain masa aku dtg lagi blog korg ye..bukan xnak tau..tapi kadang tu network problem la..followers tu tak kuar langsung kat blog korang laa..then,aku jugak kejar masa actually..tapi jgn risau..list aku simpan elok2..nnt free, satu2 blog aku dtg jenguk nnt eh? korang pun,jgn jemu2 dtg sini even GA dah abis nnt tau..eh..lupe nak ckp.ade satu lagi GA la pasni..hmm..bile eh aku nak update..esok or luse kot..nnt aku announce.. :) (baik ati dibulan ramadhan..huhuhu..)


update list ..ade sesapa lagi yg tertinggal..mintak inform cepat ye?haa...dah ade peserta ke 100 ni..


20 pengomen:

yong_liza August 31, 2010 at 9:06 AM  

salam..erk..yong x dok pun ^^
ke x ckup syarat~

http://flizzy86.blogspot.com/2010/08/another-contest-here-i-come.html

Eija August 31, 2010 at 9:25 AM  

wish me luck huhuhuhuhuhuh xcited mcm da menang jek..besh!

nani August 31, 2010 at 9:47 AM  

wah..99 peserta gitu..bagus2, insan cemerlang sume ni..hehe
g.luck ler kepada semua..
adiahnye ape ain? wah aku xjoin sibuk nak tau adiah ek..hehehe

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 31, 2010 at 9:52 AM  

yong_liza : mintak maap sesangat ye..tertinggal ke..terlepas pandang ke..xtau laa..anyway, ain dah update!

Eija : ha'ah..excited..mentang2 la peserta pertama eh..seb baik xde hadiah utk peserta pertama..hehehe..

nani : tu lah, aku pun xsangka seramai itu..dah 100 dah pun..hadiah?ade dlm entry aku sebelum ni laa..home fragrance dr lovely lace..

mama zharfan August 31, 2010 at 11:00 AM  

me no. 26. moga2 ada rezeki..Amiin

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 31, 2010 at 11:14 AM  

insyaAllah kak suzie.. :)

umialya August 31, 2010 at 11:52 AM  

wah, dah cukup 100, boleh tahan gak penyertaannya..

Miza Yusof August 31, 2010 at 12:41 PM  

miza no 22.
semoga miza bertuah. amin :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 31, 2010 at 1:03 PM  

umialya : tulah,ain pun xsangka byk ni..tu yg pening nk g jengah satu2 blog..huhuhu

miza : aminnn...hehehehe

kakyong August 31, 2010 at 1:19 PM  

wahhh.. ramainya....

nadiah August 31, 2010 at 1:35 PM  

ada dalam senarai
thanks

Tomato Gurl's Life August 31, 2010 at 2:30 PM  

cik tom ade no 46..tQ :)

sue August 31, 2010 at 6:03 PM  

baru join..komen kat entry GA. tx

haszuraidah ishak August 31, 2010 at 9:04 PM  

ade..ade..me no 41..harap2 bertuahla nnt..hihihi..

good luck all..

mamalieyna August 31, 2010 at 11:08 PM  

waaah sambutan memberangsangkan.. hehe..good luck to all..nama saya ada di situ ^_^!

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 1, 2010 at 8:16 AM  

lin no 58.. soh sara cabut nama lin ek..nanti aunty nagi duit raya! hehehehe

Eija September 1, 2010 at 3:51 PM  

harap2 leh menang kali neh da byk kontes masuk tp xmenang

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 2, 2010 at 12:49 PM  

kak yong : ha'ah lah kak yong..dah 106 as at 12.30 tghari ni..

nadiah : ok..nnt check result ye.. :)

cik tom : ok cik tom..tom..bak!hehehe..

sue : ok..counted and listed! thanks for joining ya..

haszuraidah : insyaAllah..amin.. :)

mamalieyna : alhamdulillah..nnt check update ye! :)

Lin : wah, ni rasuah namanye..hahaha..tapi kalau sara tak cabut nama aunty pun..sara tetap nak duit raya eh?hehehe..

Eija : hopefully..ade la rezeki eija kali ni..fuuhh... :)

Ces't La Vie September 2, 2010 at 4:01 PM  

Wow aku mmg suke no 7...semoga no 77 dlm list nie btuah..Amin.... :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 2, 2010 at 4:24 PM  

cest la vie : aminnnnn.... :)