Monday, June 14, 2010

:: Hadiah hari jadi.. ::

Mcm budak kecik punye entry je nih..asal harijadi je, nak hadiah..asal harijadi je nak hadiah..hahaha..xdelah..mana ade aku nak hadiah..tapi dah kalau org bagi..pastinye aku amik..kekekee..

semalam..kami bertiga jenjalan dr tghari..sampai la ke malam!tujuan nye hanya 1..nak cari hadiah birthday aku yg lepas.. aritu en.hubby mmg ada tanye..aku nak apa utk bday nih..aku pun xtau nak apa..sbb rasenye sume dah ada..alhamdulillah..takkan nak mintak grand livina pulak kan..hik!

tetibe teringat kan jam tangan aku yg dah hancus talinye..jam tangan ni masa hantaran dulu..lama dah kan? brand ELLE..dulu aku suke tali kulit..tapi akibatnye, asyik ter kene air masa amik air semayang...makanye hancuss sudah talinya..aku pun xtau dah mana aku simpan..huhuu..dah lama dah tak pakai jam..hmm..ok gak tu..aku tanye abg..kalau nak jam tangan ok x? die ok je..terus on, dan kami gerak2 ke midvalley..hmm..mulanya aku terpikir gak..byk ke kedai jam tangan kat midvalley? tapi xpelah, since dah lama tak bawak si kecik tu jalan2, makanye kami pun gerak ler ke sana..

aku pening g midvallley ni..sbb nye ramai seh org..then byk nye lahai promo utk fifa2010 nih..adehh..pening aku..jalan2..jumpe yg aku berkenan..BONIA..regenye dekat 5ratus..mak aiii..sian lak kat abg..tapi mmg chanteeekk..banyak stone2..isk!takpelah..aku ajak abg pegi kedai lain..then pusing2..mcm xde je yg agak affordable dan memuaskan hati aku..then kami masuk jusco..wah, ade sales rupenye..kami jenjalan..then cari flusk utk isi bubur sara..sbb skang ni aku just masukkan bubur die dlm tupperware then aku xpasti akak bb sitter tu panaskan ke tak utk feed sara, so baik aku carikan flusk utk tahan panas sampai ke petang..

so,tu je lah hasil kami dr midvalley..isk,selalu cmtu tau..g mana2 mesti sara yg dapat hasil..hahaha..ibu jeles.. xpe, en.hubby ckp, kite cari area s.alam..sebenanye kat s.alam pun bersepah kedai jam..tapi saje nak jalan jauh sikit kan..huhuhu..so..ingt nk g SACC mall..tapi parking kat plaza alam sentral..so jenjalan dulu kat alam sentral..banyakknye org jual baju kurung..dah start sale utk raya eh? advance betul..terjumpe kedai jam, then terus jumpe yg berkenan..ade sales lagi 20%..alhamdulillah..aku xmo la beli mahal2..aku rasa dah byk gift yg die bagi..aritu die g brisbane pun die belikan aku wallet kulit..sukeeee sangat..hmm..xde gamba nak tempek kat sini..malas pulak aku nak nangkapnye..huhuhu..

thanks to en.hubby!! luv u soo much! :)

p/s : ohh..birthday en.hubby adalah pada 16th june ini.. luse!! adoyaiii..xde idea nak kasik ape..dan tak sempat pun nak buat serprise mcm masa anniversary aku aritu..aku rasa..aku akan buat same approach jugak...tanye die nak apa..pilih sendiri..aku bayar..hikhik..

4 pengomen:

lydzar June 14, 2010 at 2:09 PM  

senang mcm tu jer kot, tanya nk apa, then kita g bayar. kitorang mmg dari dulu buat mcm tu je..tp sesekali kalau buat seprais, mmg best kot

.: Ain Rusli :. June 14, 2010 at 2:49 PM  

yezza..tapi of kos la ikut bajet kan..aku pun xdela kejam sangat nak beli itu-ini sampai terlebih bajett..hahaha.. surprise..mmg best!!tapi xde idea lak nak buat surprise ape utk bday din akan dtg neh

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. June 15, 2010 at 12:56 AM  

wah best nya dpt jam..benda nak pakai kan..tp mmg slalu jadi, kita kluar nak beli brg sendiri, alih2 beli brg anak je..hahaha n slalu gak jadi kat lin, x reti nak buat pape masa bday abg nik..tp dah plan ngan angah, father's day ni nak sambut utk 3 skali..ayah, abg nik, n angah's hubby..hrp2 nye jadi la...heheheh

.: Ain Rusli :. June 15, 2010 at 3:03 PM  

hehehe..best!mende yg pakai hari2,xpela mahal sket kan.. :D betul la lin..selalu jd cmtu..nak beli brg ibu/ayah,anak yg dpt hasil..huhuhu..
bestnyee..nnt kem salam kat angah eh..lama da tak jumpe..jugaaa..kem slm rindu kat pakcik sahat tuh!hikhik