Tuesday, March 09, 2010

:: Happy 2nd Anniversary.. ::

Alhamdulillah..semalam.. 08/03/2010..genaplah 2 tahun usia perkahwinan aku ngan en.hubby..kejap je dah 2 tahun kan? pejam celik pejam celik..dah ade my beautiful sara depan mata..syukur!

so smlm xde la celebrate besar2 pun..pagi2 lagi sblm en.hubby g keje, die dah bisikkan "happy anniversary" kat aku..huh,ingat jugak rupenye pakcik ni..aku ingtkan die da lupe..yelah,mmg tak penah ungkit pun pasal anniversary ni..tapi aku punye planning lagi chantekkk..mgu lepas aku deal ngan kak anisa from anis bakery utk buat satu set cuppies cadbury+strawberry dan buat special delivery utk en.hubby kat bank negara..konon2 nak wat surprise la kan..

dan semalam, pkul 2.30pm cuppies tu selamat sampai..dan on the dot en.hubby call..hahaha..tekejut die!jeng jeng jeng..menjadi gak surprise aku rupenye..aku suruh die ajak kawan2 makan..then die bawak masuk meeting lagi..seb baik still die ingat nk tinggalkan sket utk aku..malam tadi aku makan..serius sedap! memula aku mcm xsuke ngan krim yg tebal tu kan..tapi bila aku try, serius rasa mcm secret recipe beb! aku tak tipuu!! mmg recommended la wey..korg try la cuppies kak anisa ni..mmg marvelesss!!ni aku tepekken gamba cuppies khas utk en.hubby ku itu, yang di snap oleh kak anisa sebelum delivery ke bank negara..

lookss so yummy kan? rase die mmg tip top!

hmm..wonder sape la yg makan coklat ucapan aku tu..xnampak pulak en.hubby bawak balik.. :D


isk..tergugat iman dibuatnye kan..hik hik hik..


hik hik hik..menggedik nak letak gamba kawen kat sini..yelah,sempena anniversary ni kan..nk tunjuk la gamba2 kawen kami yg tak seberapa ni...akad nikah on 08/03/2008..kalau korg ingat, time tu hari mengundi!huhuhu..then sanding on 09/03/2008..then majlis sambunt menantu di teluk intan on 15/03/2008..
so after 5 bulan kawen, aku dapat berita gembira yg mana aku disahkan peknen!!huhuhu..maka, pada 21/5/2009..lahir la si kecik dobot ibu ni....dan jugak si manja ayah ni...(oh..sila abaikan wajahku yg comot itewww..)



Syukur atas apa yg Allah berikan pada kami sekeluarga..semoga keluarga kami sentiasa di rahmati, dilimpahi rezeki..dan juga bahagia dan kekal selamanya..insyaAllah..
utk en.hubby ku tersayang..ain sayang abg! thanks for being such a lovely hubby to me..muahhss!!

6 pengomen:

lydzar March 9, 2010 at 5:24 PM  

happy anniversary aini and din

ours will be tomorrow :D

aku pon ingat nk tempah cupcake mcm ni, tp utk kami makan sendiri la..bukan seprais2 punya :P

azzamoro March 10, 2010 at 9:48 AM  

happy anniversary ain..

next year ade lg satu baby pulak.. keke

-inay- March 10, 2010 at 10:24 AM  

huhuh,mase korang kawen musim mengundi n ramai kawen time same kan...ko lydzar embe....happy anniversary...lawanye sara ni

.: Ain Rusli :. March 10, 2010 at 10:52 AM  

lydzar : thanks cik lee..haa..utk ko..happy becoming anniversary ye..
ko tempah la cuppies ngan kak anisa ni..mmg recommended!hehehe..promo free..

azza : thanks za..erkk..tahun depan ke..tahun ni??ngeh ngeh ngeh..kalau tahun depan ade jugak..mmg bole biul la aku jawapnye..hahaha

yabeet : yess..betul..tu yg tak ramai pun dtg aku kawen..hahahaa..eh,lydzar kawen awal dr aku daa..embe sama hari..anyway,thankss..lawa eh?cam aku?muahahaha..perasan..

Anonymous March 11, 2010 at 10:49 AM  

Happy Belated Anniversary!!
Ambooiii sedap nye cuppies tu. nak jugak! adehh... lmbt lagi la kite nak dpt makan cuppies sedap camtu. kat penang takde org buat (ke kite yg tak jumpe?) hmmmm...



~coffeeaddicts~

.: Ain Rusli :. March 22, 2010 at 5:20 PM  

thanks puan kopi..ye,mmg sangat sedap!lerr..bukan ke awak selalu turun KL? order je la..then jumpe die kat memana..
wahh..mcm2 die teringin makan sebelum pantang 2 bulan ni ehh.. :D