Wednesday, September 26, 2012

:: Promosi : Marshmallow Dipped Chocolate ::

Salam semua..
Nak post iklan jap..skang ni My Chocs For You tgh buat promosi..Marshmallow Dipped Chocolate yang yummehh..sila klik kat sini ya.. Promosi : Marshmallow Dipped Chocolate



Sedikit mengenai promosi tu :

Harga Promosi untuk Marshmallow dipped chocolate :

1. Single Lolly (with plastic & lolly stick) - RM 1 sebatang
2. Loose – 85 sen setiap satu (diisi dalam balang)
3. Loose with plastic packing – 90 sen setiap satu
4. Double Lolly (2 pcs marshmallow with plastic packing & lolly stick) – RM1.40
5. Marshmallow in 35cav die cut box (gift) – RM 40
6. Jambangan lolly marshmallow (harga lengkap termasuk bakul dan bunga hiasan) :

- 30 pcs single lolly – RM 55
- 40 pcs single lolly – RM65
- 30pcs double lolly – RM65
                       - 40pcs double lolly – RM75

Menarik kan harga tu? sesuai sangat kalau nak jadikan doorgift utk majlis birthday, aqiqah, pertunangan, perkahwinan, dan jugak dijadikan sebagai snack..mmg cun kalau letak atas candy buffet utk majlis anda..nak order? atau sebarang pertanyaan boleh email kat ain.rusli@gmail.com atau sms/call/whatsapp ke 0192992844

cepat2 tau..sbb promosi ni bermula skang ni sampai 31 Oktober sahaja..order boleh dibuat dalam masa promosi ni, untuk majlis bulan 11 dan 12 nnt.. :)

2 pengomen:

JaSSNaNi September 26, 2012 at 12:48 PM  

selamat tengah hari.. salam kenal.. singgah makan mashmellow jap kat sini.. :) ehehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. September 27, 2012 at 3:53 PM  

salam tengahari..boleh2 no problem punya..hehhe