Thursday, September 27, 2012

:: Terima kasih, Nuffnang! ::

Alhamdulillah..walau tak banyak mana pun..tapi still buat rasa happy..rasa mcm at least blogging ni ada laa jugak bagi kita ‘something’, daripada dok merapu letak status 20x sehari kat facebook tu kan? ngeee.. dapat laa jugak sambar satu maxi dress kat Muslimah Shoppers or tudung kat Jelitasara..muahaha..

image

Saje tadi bukak Nuffnang..rasa mcm dah lamanye lahai x jenguk account nuffnang ni ha..rupenye dah beranak pinak dah pun total earning nya..alhamdulillah..then, BE pun ttp ada dok menari2 kat 2 blog sy tu..alhamdulillah lagi..walaupun tujuan sy blogging ni adalah utk suka2 share cerita harian, pasal anak2 dan jugak pasal kehidupan, tapi still ada jugak income nye disitu..dan jugak, kiranya ada jugak laa pembaca blog ni, walaupun isi nya xde lah best mana..huhuhu..kalau x, xkan laa earning tu bertambah ye dak? heheeh..anyway, thanks so much kat Nuffnang..sayang laa u olls..hehehe..berangan nak buat advertorial jugak mcm orang lain, walaupun ku sedar pengunjung blog ni seciput cuma..hahaha.. (xsalah berangan kan?)  Open-mouthed smile

2 pengomen:

Unknown October 14, 2012 at 9:00 AM  

Alhamdulillah.. Aku salah seorang pembaca kau sebab nak tgk resepi puding roti hahaha - cik kam

Unknown October 14, 2012 at 9:00 AM  

Alhamdulillah.. Aku salah seorang pembaca kau sebab nak tgk resepi puding roti hahaha - cik kam