Wednesday, May 16, 2012

:: Dinner 'Rumah budak2 cantik' @Little Penang Cafe, The Curve ::

Hahaha..pening baca tajuk tu? actually ini cerita last 2 weeks..keh keh keh..lama gila peram..kami2, budak2 penghuni 'rumah budak2 cantik' (erkk..perasan!) sepakat nak jumpe reramai..memandangkan ada antara kami yg akan bercuti bersalin lepas ni..sebelum tu..nape 'rumah budak cantik'? :D

actually dulu masa kat utm, kami penah dok umah sewa sama2..kat taman universiti, skudai..jalan kebangsaan berapa aku tak ingat dah..hehehe..sangat ramai hokey dok 1 rumah tu..12 orang aku rasa..dah jadi mcm indon dah..dan kebetulan pulak penghuni nye adalah budak2 yang sememangnya cantik2..muahaha..perasan giler..tapi actually yg menggelarkan kami sebegitu adalah budak2 rumah lain tau..kami xpenah pulak perasan yg kami semua cantik2..muahahaha..dah org kasik gelaran, redha je laa kan..hahaha.. :)

ok, back to our story here..perancangan ni semua idea reen, kiranya pengaturcara majlis..actually bukan nya ada aktiviti apa pun, yg penting kami dapat duduk semeja, makan ramai2, sembang2, share story dsb..lama weh tak dok sembang2 mcm tu..masing2 bz dengan komitmen kan..kami makan2 tu kat Little Penang Cafe kat The Curve..ni laa yg berkesempatan utk berkumpul aritu..

kiri sekali, yana babyibu dengan si hensem abg ammar, me, azza with her lil aryssa, kak eina with kak aira yg comel, reen dengan si bam bam iman dan yg hujung sekali rumiza..

azza baru je lepas pantang actually..anak ke 3, alhamdulillah..dapat juga dia baby girl, lepas penat berperang dengan boboiboy 2 orang..hehehe..reen pulak buat masa ni katanya stop dulu..nak concentrate kat iman dulu katanya.. :) rumi pulak buat masa ni belum ada rezeki..insyaAllah ada laa tu nanti kan rumi? kene berusaha kerassss...heheheeh..

actually dalam ramai2 ni..ada 3 org yg akan bersalin dlm bulan june, yg mana due masing semua lebih2 kurang ajek..hehehe..aku, 5june, kak eina 7june, dan yana babyibu 10june kot..haa..tak ke lebih kurang jek semua tu..masing2 sume tak sabar nak tunggu due neh..hehehe..

semoga semuanya selamat bersalin.. :)

lepas makan2, semuanya berpecah sbb masing2 ada agenda..dan aku jalan2 dengan reen, layan anak2 dara ni main kejar..suke pulak si sara ni main kejar2 dengan si iman..sambil ibu2 dan ayah2 nye melayan chatime..wahh..best! hehehe..sesekali jumpa dengan geng2 ni best laa kan..bukak balik cerita lama, sembang2 pasal anak2..mmg syok! hope pasni time raya nnt ke, ada yg buat open house, kita kumpul lagi ya kawan-kawan! :)

2 pengomen:

azzamoro May 17, 2012 at 10:28 AM  

even umur dah 30 tahun, kite semua tetap chanteeekkkkkk kan? keh keh

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. May 17, 2012 at 11:36 AM  

yaa betul zaa..tetap maintain chanteks giteww..hahaha..