Wednesday, August 10, 2011

:: Mengantuk? meh tgk movie online..::

Uisk..takkan pagi2 lagi dah ngantuk..penangan sahur ke? ataupun tak cukup tido?selalu pepagi pekene teh tarik n nasik lemak dulu kan..hehehe..ha, ni ade satu mende yg boleh kasik korang hilang ngantuk..korang nak tgk movie tak? movie baru2 lak tuh..haa..syok ni..ni die link nye..korang boleh layan movie yg ada kat sini, dengan syarat, internet kene la laju sket kan..kalau dial up, mmg lambat ler..boleh tgk online, boleh jugak download..utk download, boleh ikut arahan kat blog tu..tapi jgn la tgk waktu keje..boleh la download skang, tapi nnt tgk petang2 nnt la kan..ape2 pun setelkan keje2 opis/ rumah tu dulu.. :D kang kalau keje tak siap, jgn salahkan saya pulak! hehehe..



actually sy tak berkesempatan lagi nak tgk Nur Kasih the movie..alhamdulillah, jumpe pulak kat sini..bukan tu je, banyak lagi movie yg sy tak sempat nak tgk, pun ada kat sini..boleh la layan2 time mata mengantuk petang2 nnt kan..bukan takat melayu movie aje, indon, asia, english, hindi pun ada! ada jugak rakaman bolasepak, drama2 kat astro/tv3/rtm (sure banyak yg kita tak tgk lagi kan..)hah, sesapa yg tertinggal Stanza Cinta pun ada, full drama lagi tu..harry potter semua siri..pastu cite omputih die pun menarik2..isk, mcm2 lah..korang godek2 la tgk apa ada kat dalam tu..tapi ade jugak yg die rakam kat panggung, contoh mcm filem SMURF..kat mesia belum kuar..tapi kat sini dah ada, somebody rakam kat panggung..kualiti mmg tak best la yg ni..xtau la dr negara mana tu kan..hehehe..

so sesapa nak tgk, boleh terjah kat blog ni eh..
http://mhomuvee.blogspot.com


2 pengomen:

Aizura August 10, 2011 at 10:50 AM  

akak layan Stanza Cinta & Tahajjud Cinta di tonton.com.my.. :D

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. August 10, 2011 at 11:18 AM  

oohh..tapi kat tonton tu cume cerita2 yang ada kat tv3 je la kan? yg ni full drama, movie..hehehe..suke3!