Tuesday, May 31, 2011

:: Happy Birthday, Ain!! ::

Alhamdulillahhh..
syukur, masih diberikan kesempatan utk bernafas hingga ke saat ini......

yeay!semalam my birthday..happy sangat rasenye..walaupun xde special gift, takde celebration, tapi wish yg aku terima dr en.hubby (1st person!) amat bermakna buat aku..aku tetap happy..syukur alhamdulillah, dikurniakan seorang suami yg amat penyayang, ringan tulang & sangat penyabar..juga seorang puteri yang comel, lincah, nakal dan bijak! ohh..terasa lengkap hidup ini!

en.hubby ade tanya aku..apa azam di usia baru ni? hahhaa..mcm lawak pulak soalan tu pada aku..pasti nya aku nak jadi seorang isteri yang sempurna utk suami yang tersayang, dan jugak ibu yang baik utk anak manja aku tu..dan aku jugak nak berusaha utk mempunyai company sendiri, sebelum umur aku mencecah 30 tahun..alhamdulilah, suami amin kan permintaan aku itu..semoga dikabulkan, insyaAllah..


semoga hari2 yg mendatang memberi seribu rahmat dan kebahagiaan buat ku bersama suami, anak, family dan jugak kawan2..amin.. :)

3 pengomen:

Cik E June 2, 2011 at 12:10 AM  

happy belated birthday kak..jom join cik e punye 1st GA..=)

Mazatul Azura Muhamad June 3, 2011 at 8:29 AM  

Happy Belated Besday!!! Amin.. Semoga semua yang dihajatkan tercapai... :)

naniklang June 3, 2011 at 9:42 AM  

ain, happy belated birthday beb =)
happy2 n bahagia sokmo yer..and sukses selalu