Tuesday, May 24, 2011

:: Happy 2nd Birthday my lil Alya Qaisara ::

Alhamdulillah....
21 may 2011..genap 2 tahun dah usia anak ibu ni..syukur alhamdulillah..sihat sempurna tubuh badan, bijak, petah bercakap, dan sentiasa menjadi penghibur ibu dan ayah..




semoga anak ibu membesar menjadi anak yg soleh, dan anak yg mendengar ckp ibu dan ayah..we love u adik! :)

* plan asal nak celebrate birthday sara last saturday..tapi disebabkan ada hal2 yang tak boleh dielakkan, so that terpaksa ditunda..nnt lah..mungkin celebrate sesama ngan ibu hujung bulan ni..ataupun bulan 6 nnt..sama2 ngan ayah nya.. :)

10 pengomen:

Aizura May 24, 2011 at 3:52 PM  

Happy Belated Birthday Qaisara..
ibu nak jimat yer.. celebrate sekali 3 beranak. hehehe..

cacing May 24, 2011 at 4:48 PM  

epy besday adik kecik!

azzamoro May 24, 2011 at 5:21 PM  

happy birthday sara!!! :) lots of hugs and kisses from aunty!

cikpuanhady May 24, 2011 at 6:58 PM  

happy birthday sara..semoga jadi anak yang solehah..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. May 25, 2011 at 10:06 AM  

kak zura : thank youu..hahaha..mana ade jumat..mmg plan dah nak buat, sekali tu ibu tak cukup tangan nak handle order..hehehe..tu yg plan buat berjemaah beramai2 tu.. :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. May 25, 2011 at 10:06 AM  

cacing : thank you kak! :D

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. May 25, 2011 at 10:07 AM  

aza : thanks auntiee.. nnt kita gi jenjalan lagi eh? :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. May 25, 2011 at 10:07 AM  

cikpuanhady : time kasih..amin.. :)

lydzar May 25, 2011 at 3:35 PM  

happy belated bday dear sara..sorry aunty terlepas hari..21hb kan sabtu..broadband aunty rosak, sbb tu la tak online..heheh panjang plak explain yer..

apepon, semoga sara jadi anak solehah, bijak bestari dan taat pada ibu ayah yer

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. May 25, 2011 at 3:50 PM  

thanks aunty lydzarr..xpe..better lat than never..ceh!hehehe..

aminn..insya Allah..nnt ibu buat bday party, ibu ajak aunty..bawak baby hilda sekali yek! :)