Wednesday, April 20, 2011

:: BE datang lagi! ::

Salam semua..
tak ceria lah minggu ni, sbb sara demam + selsema + batuk..rasenye die ni mmg berjangkit dr aku lah nih..aku pun dah seminggu selsema tak baik2..haihhh..

sikit je nak cite arini..isnin lepas aku gatal pi bukak nuffnang..saje nak tgk visitor, sbbnye aku pasti uv utk blog ni merudum jatuhhh..yelah, owner blog ni 'rajin' sangat nak update blog kan..padan la muke kan..kih kih kih..ha,mmg pun! amik ko..blog My Chocs For You lagi mencanak2 naik uv nye..huhuhu..yelah, mcm blog chocolate aku tu, ramai org yg search for order laa..search for boxes laa..search for moulds la kan..tu pasal laa ramai..blog ni xramai pun yang nak tgk, lagi2 dah bersawang!huhuhu..

tapi kan, yang aku heran nye, ade pulak BE baru kat blog ni..hahaha..pelik ok! sedangkan aku amat lah jarangnye update blog skang ni haa..mood dah tercampak ke laut! siap 2 pulak tu BE nye! haaa..tu la rezeki namanye kan..alhamdulillah..

IPG MMOTR ngan Adidas..

walaupun baru sen2 aje tu..tapi ok lah kan..campur ngan metered earning sebelum ni, banyak dah tu..yg earning aku sebelum ni, aku tak cashout pun lagi..saje nak simpan..nntlah..dekat2 nak raya nnt ke kan..boleh jugak tambah2 buat beli baju raya sara..hehehe..eh, earning dlm tu takde expired kan? :D

oklah, hopefully dengan adanye BE baru ni, akan memberikan aku semangat baru untuk menulis semulaa..ecehh..mula la nak kuar ayat2 poyo ni kan..hehehe..oklah..nak sambung keje...daaa~


4 pengomen:

Zuwairi Aiman April 20, 2011 at 11:18 AM  

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Pupel Liyana April 20, 2011 at 12:58 PM  

alhamdulilah. pupel dapat BE tapi kene tarik status pulak huhu...

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. April 20, 2011 at 1:31 PM  

zuwairi : thanks dtg sini ye..insyaAllah..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. April 20, 2011 at 1:32 PM  

pupel : alamak, kenapa tu pupel? kene check la nape status kene tarik tu.rugi la kan.. :)