Monday, January 24, 2011

:: Teka Teki di hari Isnin.. ::

Salam semua.. :)
Aduhhh..perut kembung, baru balik dr Tropicana Golf & Country Resort sempena HRS 2011 Kick Off & Appreciation Day kat sana..kenyang, banyak gila makanan..tapi xde ape yg best nak diceritakan sepanjang majlis tu berlangsung..just cerita2 pasal achievements pada 2010, dan jugak project2 pada 2011 nnt..jugak, farewell utk one of our vip yang nak retire.. :)

Mende yang best aku nak sharekan ngan korang adalah aktiviti kami dihujung minggu lepas - eh, semalam la kan..hehehe..haa..sebelum tu, nak mintak korang teka..kemanakah kami pergi pada hari ahad yg lepas?sape dapat teka dengan betul, akan diberi hadiah homemade chocolate from My Chocs For You..haa..best nehh..9 cavity chocolate utk dimenangi.. klunye adalah...seperti gambar di bawah ini :

haa..teka..jgn tak teka..nnt aku citekan full story pasal ini ye! :)

10 pengomen:

Rina January 24, 2011 at 2:46 PM  

petrosains - KLCC :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 24, 2011 at 2:53 PM  

wah! tahniahh!!
tak sampai 10 minit post, dah ade pemenang..cayalah..makanye..
homemade chocs 9 cavity telah menjadi hakmilik harina..tahniah!

*seb baik 1 opis aje, xdelah aku nak kene pos bagai..heheehe..

Aizura January 24, 2011 at 3:30 PM  

baru i nk teka.. dh ada org teka. hihihi...

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 24, 2011 at 3:34 PM  

hehehe..tu la..cepat betul si rina ni meneke..tapi kalau akak teka betul pun,taknak lah kasik akak coklat..akak kan dah pandai buat sendiri..hehehe..

SyUhAdA January 24, 2011 at 9:13 PM  

alah..
baru nak teka..
huhu~

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. January 24, 2011 at 10:48 PM  

hahah baru nak teka.. dalam kepala lin kalau tak petrosains, may be sunway lagoon ke.. hahaha ala.. nak jugak choc cikgu! hehehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 25, 2011 at 9:13 AM  

syuhada : hehehe..terlambat sikittt aje..takpe, nnt sy buat teka teki lagi eh..hehehe..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 25, 2011 at 9:13 AM  

lin : haa..terlambat sudaa..hahahah..nak coklat? jgan nak mengada..buat sendiri!! hahaha..

wan nurul hezrina abd halim January 25, 2011 at 9:53 AM  

ibu qaisara,just nak gtau present frame untuk contest teka berat qaisara dah selamat sampai k..

dah wat entri tq
http://hezrina1983.blogspot.com/2011/01/hadiah-frame-teka-berat-qaisara-udah.html

tq k

armouris January 28, 2011 at 10:07 PM  

info tentang perut kembung di SIHAT SELALU - Masalah Perut Kembung