Friday, January 21, 2011

:: Ade sesapa nak join kelas membuat Fruit Tart & Cheese Tart tak? ::

Salam...
nak tanye korang laaa..ade sesapa ke yg berminat nak join kelas membuat tartlets? dlm kelas tu nnt akan diajar cara membuat fruit tart dan cheese tart..actually aku dah cukup org utk esok, tapi tetibe sorang peserta tu bgtau yg die kene admit skang ni, sbb denggi..aduh,kesian die..selalunye aku akan ambik 2-3 orang sekali kelas, tapi utk esok ni skang ni just ade sorang je laa..so tak best la pulak mengajar sorang kan..at least 2 org tu ok la kan..

so sesapa nak, sila bgtau aku cepat ye..ataupun sms/call 019-2992844 utk confirmation..kelasnye akan berlangsung ESOK, jam 10 pagi sehingga 2 petang..yurannye adalah rm60..

2 pengomen:

'NuReeN' January 23, 2011 at 2:47 PM  

suka mkn cheese tart.. nk belajaq tp jauh la nk p.. ehhee

Wallcraft January 24, 2011 at 10:06 AM  

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/