Wednesday, January 05, 2011

:: Pagi yang suram... ::

Salam semua..
tadi pagi2 mcm excited nak masuk opis, dah lama aku tak masuk opis, koo..x ingat dah aku bape minggu..tapi xde la smpai sebulan kan..huhuhu..yelah, asyik cuti je kan..so better aku dok diam2 wat keje kat umah..pagi ni, saje masuk opis, kebetulan kami ade meeting pagi ni..tapi xtau la jadi ke tak meeting nye tu..ohh..baru dpt tau, meeting cancel,yeay! tgk2 ade org baru kat sebelah..haish,ade team mate baru pun aku tak tau nihhh..

hmm..baru ceria2 bukak email, blog ape semua, tetibe terasa nak bukak nuffnang! dannn..keceriaan aku pagi ni terus bertukar..kenapa? sbbnye..sume BE aku dah jadi metered....waaaaaa...sedeyyy tauu..semalam aku ade baca kat blog kawan2..ramai jugak yg BE nye dah jadi metered..tapi at least diorg still ade at least 1 still running kat blog diorg..yg aku ni? NAN ADO okkk...abis sume dah jadi metered.. tak caye? tgk nih..

sume dah metered..sedey ooo...amount tu terpaksa ku kaburkan..malu la weh..hik hik hik..

mmg aritu pun dh tinggal 2 aje..ok la kan.bila tinggal 2, tu je yg running, so income kat situ nampak banyakkk je kan..hehehe..sseronok je nengoknye..tapi tetibe bila dah kosong mcm ni, iskk..bisa buat gua nak nangesss tauuu..seb baik la earning tu bila total2 dah boleh cash out dah..terlebih2 lagi..ingat nak la tunggu sampai cecah ratus2 kan..tapi kalau dah takde BE, nak cecah ratus2 cemana?? 2  tahun lagi?? sedihhhhhhh....

wahai en.nuffnang...bila nak kasik BE baru kat blog picisan aku nih? tolong laa..cemana aku nak beli kete baru, baju baru qaisara, nak gi holiday, nak itu..nak ini....haaa..cemana?? (besar angan2 wehh..) xdelaa..means aku nak setia ngan nuff sampai bebila la kan maksudnye disitu..hehehe..tolong la eh..satu pun jadikkk lerr..huhuhu..

dah, malas nak sedih2 dah..lantaklah ape nak jadi..yg pasti, teruskan berblogging, jgn putus semangat..huhuhu..eleh, selama ni aku bukannye selalu bukak pun nuffnang tu kan..sesekali je check..means bukannye kita berblogging utk harapkan duit semata2..tu just sampingan aje..xpe, usaha lagi ain! :)

8 pengomen:

Hezesuze January 5, 2011 at 11:00 AM  

alaaaa xpe ler uols..sikit2 lama2 jadi bukit kan huhu

p/s esok baru weols email cekelet apa yang nak okay yg penting tema kaler pepel huhu

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 5, 2011 at 11:21 AM  

betul la kak heze..tak bersyukur betul ain ni kan? hehehe..

ok, no problem..tapi jgn lupe emel pulak eh..order banyak2 tau..baru dpt banyak diskaun..hhehehe..

Zur@ZaRi January 5, 2011 at 11:57 AM  

ok la tu...
zura tak penah dapat Be pun...

teringin sgt=))

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 5, 2011 at 1:47 PM  

huhuhu..sabar zura..nnt2 dapat la tu.. :) insyaAllah.. :)

Dayu January 5, 2011 at 1:56 PM  

skrg smua dah ME
tinggal 1 je. bila nak dpt baru ni??

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 5, 2011 at 2:00 PM  

tu lah kan? bila lah nuffnang yg baik hati tu nak kasik lagi BE..oh, dayu pun sama eh? ramai yg jadi mcm ni ain rasa..

azzamoro January 5, 2011 at 2:36 PM  

ko nih,.. aku ingt apelah yg suramkan. rupenyer duit nuffnang. cehh

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 5, 2011 at 2:47 PM  

alamak, azza..kan gamba aku tu gamba nuffnang tuh? hehehe..xde ape..jgnrisau..hehehe