Wednesday, January 05, 2011

:: Jom ke Malaysia 4th Chocolate Fair 2011 ::

Semalam ternampak banner chocolate fair ni..then baru tau this weekend ade event ni kat Mid Valley..then, terus tanye en.hubby utk confirmation..nak gi tak? ohhhh..en.hubby yg sangat sporting ni kasik greenlight, dan kami akan ke sana this saturday! yeayy!! hahahaa..kalau aku, seronok lah kan..sbb ini bidang yg aku pilih skang ni..mmg sesuai sangat lah ngan aku kan..lagipun, pengusaha kecil mcm aku ni harus ade banyak pendedahan ttg bisnes ni..jugak, nak cedok pengalaman chef2 atau mereka2 yang dah lama berkecimpung dalam bidang pembuatan coklat ni..

jom lah ramai2 kite ke sana eh.. :)


Venue : Hall 2, Mid Valley Exhibition Centre
Date : 7-9 Jan 2011
Time : 11am - 9pm



4 pengomen:

SyUhAdA January 5, 2011 at 4:03 PM  

mcm bes je..~

Hezesuze January 5, 2011 at 5:27 PM  

nak terjah tapi bukan weken nie uols buat kelas ajo cekelt tu huhu

p/s kalo ramai weols join ler kelas kalo nan ado jwpnye pergi terjah mid valley haha

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 5, 2011 at 10:28 PM  

syuhada : best..best..jom pegi ramai2..jumpe di sana.. :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 5, 2011 at 10:30 PM  

kak heze : kak, kelas weekend ni kelas tart la kak..hari ahad..ain nak pegi midvalley ari sabtu..hehehe..yg kelas tart tu ada 3 org..ok la tu.. :) kalau akak nak join kelas coklat, boleh je..akak set je date, nnt kita cari org lagi.. :)