Wednesday, January 12, 2011

:: First time handle kelas tart! ::

Haa..ni cite hari ahad lepas pulak..alhamdulillah..atas permintaan kak syida dari puncak alam, dan jugak eija dari pj..asalnya, aku tak penah plan pun nak buat kelas tart..aku cume handle kelas coklat aje..tapi disebabkan permintaan kak syida, so aku try la buat..dan alhamdulillah..kelas berlangsung dengan jayanya..walaupun mula agak lambat, dan abisnye pun agak lambat lah..pkul 3 baru settle semua..ape2 pun..sangat enjoy kelas kalini..kak syida ngn eija, 2-2 nye peramah..so kelas kami xpenahnye senyap sunyi..asyiklaa nak gelakk aje..hehehe..jom layan gambar kelas tart aritu..

eija (kiri) dan kak syida (kanan) tgh buat shell tart

isian filling dan cheese..yummeh!

tgh hias fruit tart.. :)

bersama hasil utk dibawa pulak..

cheese tart dan fruit tart..yummeh!

Alhamdulillah..
banyak jugak hasil yg mereka bawak pulak..rezeki anak2 dan family kan..lepas ni boleh la kak syida ngan eija bisnes tart pulak..hehehe..

sesiapa yang nak join kelas tart mcm ni, sila emailkan ke ain.rusli@gmail.com atau pun sms/call 019-2992844..

2 pengomen:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. January 13, 2011 at 5:04 PM  

hehe best nya.. jumpa hr sabtu ni ye.. jgn lupa bawak tart utk saya! :P

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. January 13, 2011 at 5:10 PM  

hehehe..ok lin..doakan sy selamat sampai sana ye.. :)

alamak, tart baru je abis semalam..keh keh keh..takut tak sempat je nak buat..kalu sempat esok saya buat eh.. :)