Tuesday, December 21, 2010

:: UPDATE : Senarai Peserta Contest ::

Alhamdulillah..berjaya jugak aku review semua peserta contest kali ini..walaupun sambutannya takde la sehebat contest yang pertama, tapi ok lah..aku still puas hati..tapi tu lah, aku tau mesti ramai yg marah, geram, tertanya2..contest ni dah terkubur ke? huhuhu..tak...korang jgn risau..takde nye nak terkubur..still on aje..hadiah aku dah beli pun..lama dah..tinggal lagi nak bawak sara p amik jab, dan amik berat die..tu je..mintak maaf ye pada semua peserta contest kalini..sebulan tu tertangguh..mintak maaf sangat2..bukan disengajakan..kalau korang ikuti perkembangan sara dalam blog ni, mesti korang tau kenapa..kekerapan die demam agak membimbangkan..selang seminggu, selang 3 hari..kalau bawak pi klinik, kompem doktor tak kasik amik jab..tapi skang ni alhamdulillah, lama gak die bertahan..hope xde demam teruk dah la pasni..tu yg kami plan, ujung minggu ni aku nak pi bawak die amik jab..haaa..insyaAllah, by isnin or selasa, aku boleh la umumkan pemenang..tapi aku tak janji tau, ape2 pun bergantung kepada kesihatan qaisara.. :)

ok, ni senarai nama peserta..haa..contest tu actually still lagi buka utk korang join..letak je lah nilai berapa..selagi aku tak bawak pi die jumpe doktor, selagi tu lah contest ni ON..ok? utk peserta2 yang aku senaraikan ni..sila check nama dan jugak berat qaisara yg korang letak, betul ke tak..mana tau kan, masa aku tgh check2, mata aku kero ke kan..huhuhu..

  1. Jieda – 9.2 kg
  2. Fadzillah Kamarudin – 13.7 kg
  3. Nadhirah - 11 kg
  4. Miza Yusof - 10.5 kg
  5. DaiADellas - 1.8 kg  (* kalau anda nak betulkan nilai ni, masih ada masa.. :) )
  6. Yanty - 11.8 kg
  7. Imanmom - 9.55 kg
  8. zaikulim - 10.5 kg
  9. Nad @ MamaZakwan – 10.65 kg
  10. Nur Qistina - 10.3 kg
  11. baby fiy - 9.9 kg
  12. xi da ya - 11 kg
  13. sarah - 11.5 kg
  14. rosilah - 10.8
  15. tiefazatie - 10.10 kg
  16. Cik Dya - 11.5 kg
  17. Nana - 10.5 kg
  18. Hezesuze - 9.5 kg
  19. anin - 10.3 kg
  20. LyNn'Azlina - 12.35 kg
  21. Bulan - 11.10 kg
  22. ieyza - 11.11 kg
  23. inahasan - 10.11 kg
  24. Qard91 - 11.1 kg
  25. Cute Mum - 9kg
  26. Cute Mummy - 9.3 kg
  27. Nureen - 10 kg
  28. Kehelan - 15.5 kg
  29. izan cute - 12.2 kg
  30. segalanyer kuterima - 11.9 kg
  31. Fateen - 12.5 kg
  32. azatiesayang - 10.8 kg
  33. akmafaizal - 9.1 kg
  34. Ummi Has - 10 kg
  35. Mimiey - 11.24 kg
  36. syuzana - 13.8 kg
  37. zalina - 13 kg
  38. syira qahira - 9.45 kg
  39. nur - 10.56 kg
  40. misrivebell mumum – 11.23kg
  41. Honey - 10.25 kg
  42. taufidris - 12.5 kg
  43. Athirah's Aunty - 9.6 kg
  44. juniza - 11 kg
  45. mama Rifqy - 11.0 kg
  46. nur_eimi - 10.1 kg
  47. puan nina - 9.9 kg
  48. nadratul - 11 kg
  49. Mama Balqis - 9.1 kg
  50. huda - 8.75 kg
  51. Sari - 8.95 kg
  52. Shaa - 9.4 kg
  53. haszuraidah ishak - 9.87 kg
  54. Notami - 14.2 kg
  55. Bee @ honeyvsbee – 8kg
  56. Mama Zharfan - 9.4 kg
Ok..setakat ni..tu sahaja peserta kalini..kalau ade sesapa lagi nak join, boleh lagi..available sepanjang minggu ni insyaAllah..so nama2 yg disenaraikan kat atas ni, sila check nama dan kg yg anda letak ye..kalau ade kesilapan, sila inform secepat mungkin..


sekali lagi..aku mintak maafff sangat2 ye, korang?? jangan serik lagi utk join contest/ga aku tau..haaa..pasni aku nak buat satu GA..senang sangat..just bagi nama, dan kita akan undi sape yg kene...best hadiahnye tau! nnt aku hapdet eh?

    6 pengomen:

    akmafaizal December 21, 2010 at 1:18 PM  

    ok saya dh tersenarai..

    Aizura December 21, 2010 at 1:55 PM  

    alaaa.. lupa nk timbang sara masa dtg umah akak ari tu.. kalo x, leh i menang.. hik hik.. :D

    Mama Zharfan December 21, 2010 at 1:56 PM  

    dh check :) ada nama me tu

    eB@mamaAerish'n'Aed December 21, 2010 at 3:43 PM  

    nak join gaks...

    dh ltk link kat n3 tuh...
    ltk kat sini gaks yer... tq

    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/cuba-teka-berat-qaisara.html

    .: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 21, 2010 at 5:07 PM  

    akmafaizal : ok, check jgn tak check.. :)

    kak zura : haa..kan? kalau akak timbang aritu dah boleh menang dah..hehehe..

    kak suzie : nama akak akan sentiasa ada dlam GA ain..hehehe..

    eB : sorry..panjang nau nama..hehehe..ha'ah..nnt sy datang terjah blog u ye..thanks for joining.. :)

    Hezesuze December 23, 2010 at 12:36 PM  

    orait nama weols ada dlm senarai hehe