Monday, November 22, 2010

:: Update menganai CONTEST!! ::

Salam kawan2 semua...
Nak tau cerita sedih tak? Qaisara demam lagi..hukhukhuk..sangat sedih, ok..baru 3 hari baik demam lepas raya aji aritu, die demam lagi jumaat lepas..masa tu mild je, tapi ari sabtu ngan ahad panas die agak kuat jugak la..pegi klinik, dapat 5 jenis ubat! haa..ubat lagiii...kesian sara, asyik la kene makan ubat..aku tanye doktor, kenapa la die asyik sangat demam semenjak dua menjak ni kan? doc kata itu biasa, bila budak nak membesar..mcm2 virus yg ada kat keliling die, dan badan die tgh nak kuarkan antibodi sendiri..adehhh..

hai anak..cepatla membesar..tak sanggup nak tgk sara asyik tak sihatt je..seb baik demam kalini bukan mcm demam yang lepas tu..bdan panas gila pastu siap cirit birit..iskk..tak sanggup betul nak face keadaan cmtu lagi..smapaikan skang ni die kurus betul lah..risau sangat aku ni tau..selera makan baru nak ok, demam lagi...xtau la bila boleh tembam mcm dulu...

ohhh..aku nak update pasal contest sebenanye..kesinambungan daripada kisah Qaisara yang demam ni, makanye aku xleh lah nak anta die pi cucuk 18 bulan lagi..doktor tak benarkan pun kan..makanye, contest ni akan dilanjutkan usia tarikh tutupnye sehingga ke tarikh yang akan diberitahu kelak..sampai aku dapat pi anta sara amik jab lah kan..so kemungkinan besar bukan hari2 bekerja minggu ini..maybe weekend ni kot..tgk keadaan sara cemana..ape2 hal aku inform nnt..

so..meh..jom teka lagi jom..hadiah comel tu weh..korang taknak ke? heheheh..

* mintak maap pada peserta contest..ade lagi blog yg aku tak sempat nak terjah..jgn risau, as long as korang letak komen kat entry contest tu, aku mesti datang..dan aku akan buat list kan sini..korang boleh check jugak nama korang kat situ nnt eh..

** kawan2..doakan sara cepat sembuh ye..sian nau nengok die cenggitu..batuk ngan selsema yg teruk lak tuh...

8 pengomen:

Bee @ honeyvsbee November 22, 2010 at 1:36 PM  

ohh kiter join jugak ..moga qaisara cepat sembuh yer..budak selalu demam ni sementara nk besor jer..jangan risau yer

anin November 22, 2010 at 2:06 PM  
This comment has been removed by the author.
Mama Zharfan November 22, 2010 at 7:35 PM  

moga ur daughter cepat sembuh yer..Amiin

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) November 22, 2010 at 11:41 PM  

cepat sembuh k

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. November 23, 2010 at 3:27 PM  

bee : betul lah..doktor pun ckp cmtu..oklah kalau cmtu kan, xde la risau sangat.. anyway, thanks ye join contest..nnt ain dtg terjah..

kak suzie : thanks kak..amin.. :)

baby (mama amana & arief) : insyaAllah..amin.. :)

kakyong November 23, 2010 at 3:41 PM  

semoga cepat sihat...

haszuraidah ishak November 24, 2010 at 7:19 AM  

semoga sara cepat sembuh..

akmafaizal November 24, 2010 at 10:52 AM  

ha ah..Moga2 Sara cepat sihat,Mama Sara pun senang hati..tak gitu?