Friday, November 19, 2010

:: Update Contest :: Hadiah yang menanti pemenang!! ::

Yeay! dah nak balik dah jap lagi..sebelum balik nak tepek dulu hadiah yang bakal menanti pemenang..sangat la comel tau..apekah die??

seperti yang aku war war kan haritu..hadiah yang akan menanti pemenang berupa barang perhiasan yang kiut kan? haaa...ini lah die...

3 frame yg comel utk direbut! cepat join!

disebabkan contest ini Qaisara yang punya...makanye hadiah nye jugak mesti lah ala2 kiut utk budak2 punye..eh, org tua pun suke ni..kiut sangat frame siap ade teddy bear nih..haaa..ape lagi kawan2 sekelian..masih ada masa untuk anda join contest nehh..cepatt..cepatt..jom ramai grab frame yg comel2 ini!!! :)

* aku rasa ade nak wat announcement utk contest lah ujung minggu ni..haa..apekah? pertambahan hadiah kah? nnt rajin2 la check blog i ye.. :)

1 pengomen:

Hezesuze November 20, 2010 at 1:34 AM  

tantek frame tu uols ...tak sabo nk tunggu keputusan ni hehe