Friday, November 19, 2010

:: Sepetang di Putrajaya.. ::

Semalam, lepas en.hubby balik dr semayang raya, balik aje terus melepak je kat umah..aku pun masak tengahari mcm biasa..serius mmg takde feel raya pun semalam..huhuhu..masak pun mee hoon sup..mmg feveret qaisara.. :) so pas makan2..lepas zohor, en.hubby ajak kuar..katanye nak jumpe kawan kat kemuning..aku pun on je lah kan..kebetulan pulak byk brg umah yg dah abis yng nak kene beli ni..

setel urusan die ngan member kat kemuning tu (amik duit komisen utk part time bisnes die le tu.. :p ) en.hubby cadangkan kami pergi jalan2 kat putrajaya..memula mcm taknak, sbb tgk langit mcm tak cantik je..kang sampai sana, ujan pulak..xsyoklah kan..seb baik la sampai je sana, langit cantik je..xde la panas..ujan pun tak..seronok je nengok si kecik tu ke sana sini dengan happynye.. :) tgk je lah aksi die tu..

kesana sini die berjalan tanpa penat! tgkla badannye yg susut tu..suar pun dah londeh..

buat aksi nakal..die ingat ibu nak kejar die la tu.. :p

buah hati pengarang jantung ibu nehhhh

malu bila kene tegur ngan pelancong..

suke petik n cium bunga..minah bunga neh.. :)

oh, dah haus..kite minum duluuuu...

org suruh berdiri tepi kolam tu, die nak main air pulak..haiiii anakkk..

erkk..yours truly ngan en.hubby nye nak jugak interprem..huhuhu..

balik dr putrajaya, singgah ke Giant Kota Damansara utk beli barang2 umah..pastu balik, smapai umah dah malam..mandi2 dan terus zzzz...teruk betul perangai masing2..huh!

1 pengomen:

akmafaizal November 19, 2010 at 9:18 AM  

asalkan korang bahagia... hehe ♥