Tuesday, November 23, 2010

:: SPM ohhh....SPM ::

Salam semua...
Hari nih SPM kan? ohh..tak sangka, kejap nau masa berlalu..aritu awal taun aku penah ckp kat adik.."Ko ni asyik main fesbuk aje..bila masa nak studynye ni? pekse ujung taun ni tau tak.." die jawab.."alah..lama lagi.." huhuhu..ye, mmg aku pun pikir..alah..lama lagi..sempat sangat nak cover sume sillibus..tapi, haaa..amik ko..! pejam celik..pejam celik, last2 harini  tibalah masa yang ditunggu2..ngeh ngeh ngeh....

kanan Una, adik no 4..budak yg tgh berperang dengan soalan pekse..yang kiri Izrul, adik bongsu aku..tgh hanimun sbb tgh cuti sekolah..student MCKK..taun depan turn die pulak berperanggg.. :)

xtau lah budak ni tgh ngadap paper ape skang ni..lupe pulak aku nak tanye..ape2 pun, hope kakak dapat jawab dengan tenang, dan penuh yakin..yakin betul la kan..jangan la buat2 yakin or terlebih yakin pulak..kalau dah berusaha, insyaAllah.. bertawakal dan berserah pada Allah.. :)

utk semua adik2 kat luar sana termasuklah adik aku Nurul Husna, selamat menjawab soalan SPM ye! All the best utk korang semua.. :)

4 pengomen:

Hezesuze November 23, 2010 at 11:23 AM  

gud luck pada yg amik exam SPm

cuna November 23, 2010 at 3:22 PM  

erkkk...nama adik ain pun nurul husna ke? tersama la plaks :P wish gud luck kat nurul husna lg satu yek ;)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. November 23, 2010 at 3:25 PM  

Hezesuze : yup, selamat berperang kepada mereka..hehehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. November 23, 2010 at 3:26 PM  

Cuna : ha'ah lah husna..sama..eh, bukan ke ain dah penah bgtau ke dulu eh? mmg org keliling ain ramai betul nama Nurul Husna.. :)