Tuesday, November 23, 2010

:: Dah terima hadiah daripada Sararisa ::

Lebih kurang 2 minggu lepas aku dapat parcel from Sararisa. Ingat lagi entry aku menang giveaway daripada Sararisa? hadiahnye dah sampai..yeay! lama dah sebenanye..sebelum raya haji lagi dah..tapi bila aku dapat je parcel tu, terus simpan dalam almari..ingat nak bukak malamnye, terus nak cite kat sini..tapi lupe daaaa..ni ha baru teringat yg parcel tu tak bukak2 lagi..huhuhu..

ni lah hadiah2 nye..seronot aku tauu..ade mekap2 segala..siap deodoran pun ade ko! haa..bagus betul product penjagaan diri yg Sararisa kasik aku..die punye perfume Tresor Lancome tu mak aihh..wangi! i Likee!! heheeheh..

tetapi ape pun..ade sedikit kekecewaan disitu..kalau korang tgk balik gamba tu, ade satu botol Care Clean belah kanan belakang tu kosong..sbb isinye dah takde disebabkan botolnye dah pecah..haaa..ni nnt aku cite kan cemana boleh berlaku insiden tu..geram tau! tapi xpe, yg tu aku cite kendian..

ape2 pun..thanks to Sararisa..really like your gift! :)

5 pengomen:

Hezesuze November 23, 2010 at 5:54 PM  

congrats uols

Mama Zharfan November 23, 2010 at 7:33 PM  

congrats yer. best hadiah tu!

cuna November 23, 2010 at 7:47 PM  

fuyooo mekap dh smpai. blh la touch up pakai mekap baru g ofis ;)

akmafaizal November 24, 2010 at 10:51 AM  

tahniah2..manyaknyer hadiah.bestnyerr... :)

rinaDOrina November 26, 2010 at 11:18 AM  

bestnya menang contest