Wednesday, November 17, 2010

:: Salam Aidil Adha untuk semua.. ::

Salam semua..
Mesti best kan korang dok kat kampung, beraya ngan family..makan ketupat rendang, lemang..aiseh..aku jugak yg makan roti cicah air teh je pagi neh..huhuhu..tadi kol mama pun, rupenye die masak ketupat, kuah kacang, lemang, rendang ayam..sbb adik2 aku ada..along aku pun ade kat kampung..aku ngan adik yg ke 3 je yg tak balik..huhuhu..sadis betul!

hah, ain..ko jgn nak sedih2..yg ko taknak balik apesal?mcm la jauh benor temerloh tu?
bukan taknak balik, tapi memikirkan kejap nau cutinye ni..lagipun sebenanye kat pahang xde la meriah mana raya haji ni..smabutan nye biasa2 aje..cume makan2 ngan family je laaa..lagipun 2 minggu lepas kan aku dah balik kg 3 hari..so ok la tu..aku xde la sedih sebenanye..cume..terbayangkan betapa enaknye makanan2 sume tu..lagi2 disaat perut lapar neh!! adehhh..kedai pun sume tutup..nak masak sendiri? adeh..xde kederat aku nak memasak ni..badan still rasa tak sihat..cume dah boleh la makan minum, ceber pun dah kurang.. :)

so sambutan raya haji korang taun ni cemana?balik kampung x? hope cemana pun sambutan korang, harap berhati2 tak kira dimana jua korang berada, lagi2 yg menempuh banjir kat kedah nun..harap bersabar ye korang..tu dugaan namanye tu..insyaAllah ade hikmah yg menanti di depan..

salam aidil adha untuk semua.. semoga semua amalan kita dirahmati Nya.. amin.. :)

gambar pinjam kat google jap.. :)

1 pengomen:

kakyong November 18, 2010 at 9:36 PM  

la siannya.. ibu nya pun tak sihat yer... semoga bernasur pulih...