Wednesday, November 10, 2010

:: Pagi yang memalukannn... ::

Salam semua..
nak tanye korang lah..bila chatting kan, penah tak korang chat ngan A, tapi tertaip kat window orang B? aku jadi mcm tu pagi ni..tgh tanye ngan team lead pasal project, sambil tu aku chat ngan akak teammate aku..yg ngan akak teammate tu, sembang2 kosong je laa..sekali tu, aku tgh dok tanye akak tu pasal project yg aku handle ni, sbb akak ni penah la join project ni kejap..aku tanye mcm2..pastu aku tanye akak tu pasal team lead aku tu..tapi, aku tertaip kat window team lead aku tu..boleh??

tak ke haru tu namenye..
nasebbbb baikkkkk aku tak ckp mende yg bukan2..sbb ngan akak ni mmg boleh 'buat ketupat'..korang paham maksud aku kan..sekali aku perasan, akak ni reply kata "let me check 1st..I'll let u know once I regrant your access.." aku dok tertanye..mende akak ni jawab? lain beno ngan mende aku tanye..sekali tgk nama....MAKKK!!! salah window!!! korang bayangkan je la betapa malunye akuuu...betapa isk, tak tau nak letak muka kat mana nnt...walaupun isi 'ketupat' aku ngan akak tu xdelah mende serius sangat, tapi still bercakap mengenai team lead itu!!!! woohhoooo...

puas aku mintak maap..malu yg teramat..tapi team lead tu just gelak..die kata "no prob..nothing secret.." hahaha...mmg la nothing secret, tapi still..die tau yg kami tgh bercerita pasal die...ohhhhhhh...malu sungguh!!

pengajaran buat aku dan korang jugak..hati2 bila chatting ye..lagi2 kalau org yg ramai boifren/girlfren..haha, kalau tertukar nama/cerita masa chat, lagi la haru beb!!

pengajaran lagi satu..jangan buat ketupat! :p

8 pengomen:

Nur Qistina November 10, 2010 at 10:40 AM  

haha..kelakar je..rasa macam penah alami je...huish..bahaya kan? ^__^

Fadzillah Kamarudin November 10, 2010 at 10:42 AM  

heheh...
haru2...

Jieda November 10, 2010 at 10:56 AM  

he3.. memang dielakkan chatting ngan 2 orang dalam masa yang sama

Nad @ MamaZakwan November 10, 2010 at 10:59 AM  

huhu...haru jadiknye, =p

Hezesuze November 10, 2010 at 11:47 AM  

kekeke weols tak pernah lak camtu...tapi pernah gak org salah masuk kotak chatting ngan weols huhuhu

Diyana Zulkifli November 10, 2010 at 12:35 PM  

aku penah kena gak.so skrg mmg aku agak berhati2 la..aku skrg bila chat lebih dr 5,aku akan stp kali reply ..aku akan close trus.takut konfius bila sembang dgn ramai org.huhu

nani November 11, 2010 at 9:30 AM  

akupun pernah beb jadi kes camni..
ohhh tak sanggup ku kenang ;p

tobat tak nak jadi lagi camtu..

..::daria::.. November 11, 2010 at 1:39 PM  

aku penah gak jadik gitu aini..hehehe..xpe..pasni hati2 okies! ;)