Friday, October 01, 2010

:: Gaya Si Comel Berbaju Raya ::

Nak join contest! best neh..kalini anjuran rakan2 baik aku masa kat UTM iaitu BabyIbu dan Azzamoro.. haa..eventho sume2 tu kawan2 aku, xde maknenyelah aku nak menang dengan senang, sebabnye bukan diorg berdua yg jadik juri pun..juri adalah dilantik ye kawan2..hehehehe..

ok..gambar yg aku pertaruhkan adalah ini... puas aku pilih2..sbb xbyk pun gamba qaisara pakai baju kurung..pastu mostly pulak gamba die tak pandang kamera..tgh main lah..isk..xcunlah kan..then,adalah aku jumpe gamba ni, berbaju kurung raya tapi sibuk nak kendong 2 beg! almaklumlah..nak kutip duit raya lah katakan.. :)

Alya Qaisara binti Kamarudin
1 tahun 4 bulan

Waahhhh...yg tak tahan tang hadiahnye..meh kita tgk penaja2 hadiah kalini :


dan ini adalah syarat2 penyertaan :


1. Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini - done!
2. Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda - sememangnye dah ada dari dulu... :)
3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda atau di wall FaceBook anda - done!
4. Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - done!
5. Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak. - sorg aje..
6. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - done!
7. Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan. - done..
8. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified) - done
9. Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - done.

jom kawan2..kita join..tarikh tutup nye adalah 31 Okt 2010..lama lagi tu.. :)
haaa..itu sahaja...hope gamba qaisara tu dpt menarik perhatian para juri!


7 pengomen:

Fieza79 October 1, 2010 at 4:52 PM  

comel...! gud luck..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 1, 2010 at 5:08 PM  

thank kak fieza! :)

haszuraidah ishak October 1, 2010 at 7:34 PM  

cutenyer sara..siap bawak beg lagi..good luck!! zahra tak dapat masuk sbb xde bj kurung..

kakyong October 2, 2010 at 12:21 AM  

gud luck.. sama2 kita bersaing yer..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 8:27 AM  

has : thanks ye auntie has..hehehe..ala,siannye zahra,xpelah..maybe xde rezeki kali ni kan? :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 8:27 AM  
This comment has been removed by the author.
.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 8:31 AM  

kakyong: ok..all the best utk kakyong jugak.. :)