Friday, October 01, 2010

:: Here WEEGO!! ::

Tau kan ape itu botol Weego? sila ke LINK ini utk keterangan lanjut..
sesapa nak order ataupun nak tanye pape pasal weego bottle, just drop me an email... ain.rusli@gmail.com ataupun tinggalkan je jejak kat sini..kompem ber balas nnt.. i one of agent tau.. :)


nak tgk aksi sara bersama WEEGO bottle die?
kalini saje nk tunjuk aksi si sara ni dengan botol Weego die..aku belikan die yg 9oz punye..eventho sekali die minum cume 4-5 oz je, tapi untuk kegunaan masa depan, aku belikan yg besau punyee..senang kan..


kemana2 die pegi mesti die nak bawak botol ni..
  
dengan ibu.. :p

gamba gedikss..hehehee..

sebenanye, antara sebab aku buat entry ni adalah disebabkan Keywords yg selalu aku jumpe kat nuffnang adalah berkenaan Weego..org dtg blog aku sbb nak cari weego..alhamdulillah..ade jugakla order dr a few kawan2..so pasni, sape2 nak order..jgn segan..jgn malu..tanye je kat aku..ape2 pun, sangat worth beli botol ni walaupun agak mahal, sbb ianye boleh digunakan sampai bila2 since botol ni BPA free, so nak pakai utk anak sampai umur 7 tahun pun boleh..hikhik...

2 pengomen:

Aizura October 1, 2010 at 4:30 PM  

suka gmbr sara yg last sekali tu.. cheeky kena kiss ngan ibu & ayah.. miss u all bertiga.. huhu..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 1, 2010 at 4:39 PM  

hehehee..
gamba wat muka gatai..hehehe..

miss u & pak awie gak lah aunty zura..hikhik..