Tuesday, September 21, 2010

:: Suasana Aidilfitri 2010 ::

Skema je tajuk. baru teringat gamba raya tak upload lagi..huhuhu.. tapi gambanye tak byk mana pun..tu pun gamba kami2 je..taun ni xde bergambar family bagai..taun lepas je..mcm kat umah aku pulak (temerloh) taun depan adalah sesi bergambar 1 family en rusli ngan puan rosni..huhuhu..pegi bergamba kat studio la of kos, mcm taun lepas..then,taun depan maybe ada tema..kite tgk la cemana..heh!
so korang layan gamba je lah pagi ni ye.. layannn..

ok..yg ni gambar kuarga kecik kami..tema kami kalini adalah kaler purple..mcm2 purple sebenanye..tapi xkisahlah..janji pagi raya tu kami ber3 paling cun..hahahaha..

aktiviti bersalam-salaman di pagi raya..bukan pagi sebenanye..dah nak tengahari pun..huhuhu..yelah,masing2 ngan anak kecik kan..bangun lambat lah..mandi lambat lah..hmm...whatever...
"ain mintak maaf dr hujung rambut smpai hujung kaki ye bang..halalkan makan minum..."

qaisara ngan ayah die..balik kampung opah die ni..asyik nak naik buaiii je kejenye..suke sangat die..sikit2 "buai..buai..." seb baik ramai tukang layan..

ibu dan qaisara..taktau nape mata die sepet sebelah pagi tu..kene gigit semut agaknye...

tgkla gelagat anak dara ku itu..suke sangat die..pagi2 lagi dah ready ngan baju kurung..pastu sibuk nak gantung beg bear die tu..kemana die pegi mesti nak bawak..

tgklaa..jadi perhatian semua org..die ni kan pandai berjalan masa nak raya aritu..so org dok salam2..die pusing2 tgh2 org tu, pastu pegi kat org ni..pegi kat org tu..haih budak kecik neh..


masih belum terlambat kan..utk kami ucapkan Selamat Hari Raya utk semua..raya kan sebulan..hehehe...

1 pengomen:

haszuraidah ishak September 21, 2010 at 8:37 PM  

eh..eh..samerla, has pon berpurple tahun ni..