Friday, September 03, 2010

:: Result GA dah keluarrrr!!! ::

Pertama-tamanye...aku nak ucapkan Happy 1st Anniversary kat blog picisan aku neh.. 
~ ..HeRe i CoMe... ~

sbb dah berjaya bertahan selama setahun...alhamdulillah..semoga pasni aku rajin2 lagi menulis..ttg ape sahaja.., dan jugak bagi maklumat utk kawan2 semua..insyaAllah..hopefully kawan2 sume selalu la jenguk2 sini dan kasik support kat aku eh? :)

hmmm.....


Ade sakit jantung tak?
Hehehe!

aku nak umumkan pemenang ni..........tapi sebelum tu...
Kepada mereka2 yang menang, TAHNIAH diucapkan!
Kepada yang tak menang, jangan sedih sedih..
InsyaAllah lepas ni aku buat GA lagi..
korang mesti join tau..

dann jugak..aku sedaya upaya akan letak link semua yang join kat bloglist aku..jugak aku akan jadi follower korang jugak..(mana2 yg aku  tak sempat nk jadi follower..)

Ok kan?

Bolehla aku selalu datang blog korang lepas tu click click mana mana yang patut..dan jugak..hope this relationship last long....k?

Jom kite tgk keputusannye.....jeng jeng jenggggggg....

nombor korang aku letak dlm bekas utk dicabut...

Penat tau buat mende alah ni..tapi xpela kan..demi korang..xkisah laa..lagipun mmg nak kene buat manual since nak mintak budak kecik ni tolong cabutkan...ok..mai kite tgk sape yg keneeee!!!

qaisara sibuk memilih nombor..mata tak lepas dr tv tuh..

nah, ibu..nombor yg pertama.......


Dan nombor bertuah yg pertama adalah 85!!! dan pemilik hadiah di bawah adalah...



tahniahhh....tahniahhhh...!! clap!clap!


 
seterusnye....cabutan keduaa....tak aci! sara amik 2 nombor..pilih lagi sayang..

itu dia nombornyeeee...lihat siapa yg kenee!!


Nombor yg bertuah adalah 26!!! dan pemilik hadiah di bawah adalahhhh....




tahniah kak suzie! iskk..mmg mama zharfan ni sokmo bertuah kan? alamak,nak kene post hadiah ke UK! huhuhu..tahniah yeeee...clap! clap!

dan seterusnyeeee....tak mintak pun, die bagi dulu..


Nombor bertuah adalah 65!! Makanye..pemenang bagi hadiah ke tiga adalahh..



tahniah!!!! clap! clap!

akhirnyaaaa....3 pemenang telah diketahui..tahniah ye utk semua pemenang..alhamdulillah..rezeki u all.. :) anyway, sekali lagi..terima kasih atas sokongan anda semua utk menyertai GA yang tak seberapa ni..so pasni sesapa nak terus follow blog ni, alhamdulillah..teruskan lah ye.tapi kalau rasa xmo pun xpe..xkisah.. :) sesekali jengukla sini..kan..hope our friendship last long...

oklah..dah abis dah GA nye..kejap je..buat semua pemenang..jgn lupe kasik alamat ye..nk pos hadiah..kalau lambat,nnt cabut nama lain, aci tak?hahahaah..xdelah..main2 je.. :) insyaAllah akan menyusul lepas ni..Pengunjung Bertuah giveaway utk anda..haaa..yg ni senang aje..xperlu jadi follower, xperlu nak tepek banner bagai..asal korg dtg sini, dan pengunjung yg ke..(akan diberitahu kemudian..) perlu copy counter tu sebagai bukti..dan anda akan dapat hadiah! haaa..nnt la aku kasik detailnye..tu secara rambang je laaa...

ok..hope sume berpuas hati..
yg tak berjaya tu,xpe..mungkin rezeki korang lain kali..kan?

till then...bye!




12 pengomen:

Misterious Yuyu September 3, 2010 at 1:08 PM  

tahniah kpd pemenang

Miza Yusof September 3, 2010 at 1:13 PM  

tahniah pada semua pemenang.

mama zharfan September 3, 2010 at 1:48 PM  

horeyyy!! rezeki jumaat :)

me bagi alamat me kat sini ajerlah yer:

Suzi Fadhilah Ismail
1542 Kg Padang Kala
16400 Melor
Kota Bharu
Kelantan

hp : 012-9512755

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 3, 2010 at 1:56 PM  

misterious yuyu & miza : tahniah jugak..thanks 4 joining ye.. :)

mama zharfan : alhamdulillah..rezeki..ok, nnt ain dah pos, ain inform ye..tahniah!

Fieza79 September 3, 2010 at 2:05 PM  

tahniah wt pemenang...nmpk nya sahabat daku mengena...tahniah..!

zue @ annaleeya September 3, 2010 at 3:06 PM  

yihaaaa.... rzki bln ramadan nih... mekasih ain... akak bg alamat kt cni jerlah yer...

Zuriana Zainol Abidin
No 31 Lrg Kg Padang 41
Taman Kg Padang
Jalan Sg Lembing
25200 Kuantan Pahang

akmafaizal September 3, 2010 at 3:54 PM  

tahniah3 pada pemenang semua..takde rezeki ari ni..huhu :P
mama zharfan ore melor rupernye, teringgat dolu p melor dok umah baba.dia cikgu kot but dia dh meniggal lama dah..

mama zharfan September 3, 2010 at 4:11 PM  

my tq entry :

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/rezeki-jumaat-me-won-lucky-draw-here-i.html

ayuselalu September 3, 2010 at 4:24 PM  

Tq ayu dah email

dan buat entry pun

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/09/yahoo-menang-here-i-come-1st.html

Tomato Gurl's Life September 3, 2010 at 5:03 PM  

tahniah kepada pemenang..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 3, 2010 at 7:29 PM  

tahniah pada yg menang..rezki hari jumaat.. harum semerbak la rumah raya ni :):):)

takpe la sara x amik nama aunty..nanti aunty gi rumah sara, aunty makan biskut raya ibu byk2! heheheh

haszuraidah ishak September 3, 2010 at 7:59 PM  

waa..behnya sape yg dapat tu..tahniah pada pemenang ek..