Saturday, September 04, 2010

:: Nuffnang...ohh..nuffnang... ::

Kawan-kawan...
mesti ramai dah antara korang yang dah ade BE kan? cemana boleh dapat eh?kasikla petua cemana korang boleh dapat earning keramat tu..aku nak jugakkkkkkkkkk.....

eh,mmg la tulis blog ni utk kepuasan - yes, aku sangat puas dan sgt suke!..tapi disamping itu kan..kalau ada hasil,lagiiilaaa syok..kan?hehehe..skang ni earning aku adalah seciput cuma..hmm..tunggu a few months baru boleh cash out..lambat lagi kot..alaaaa..nak la jugak BE tu..huhuu...

wahai BE..bila la ko nak dtg kat aku eh?meh la sini..aku teringin niiii... :p

korang sape ade pengalaman,kasik petua kat aku eh? (mesti korang ckp just keep on blogging jeee...hehehee..)

p/s I love nuffnang!

13 pengomen:

Diyana Zulkifli September 4, 2010 at 11:28 AM  

aku pun sama sebelum ni tkde be tu.tp yg aku prasan muncul 3-4 ketul be tu lepas aku wat entry bintangkertas .aku rs la kan,slh satu cara maybe kena cr tajuk entry yg jd perhatian semasa kot.ni aku prasan ada me plak.metered earning tu cmna plak ye?ada sapa tau

mama zharfan September 4, 2010 at 12:01 PM  

me pun tak pernah dpt BE lagi..sbb me baru jer dlm 2 bln lps me siyes nak kumpul nuff..me stakat dpt CPC ie campaign ad biasa ajer..stp sbb traffic kat blog me tu kdg2 tinggi gak (tinggi bg me means 400 UV sehari ajer pun)so me dh boleh cash out my nuff (baru ader Rm60 pun actually, me kumpul dlm masa 2 bln ni..) tp me tak de lah nak cash out sekarang pun :P tunggu byk2 sikit...tips nuff byk kat blog otai2 blogger mcm anje & GTO. u can read there

ibu_BatRiSya @wardah September 4, 2010 at 12:24 PM  

kite pon baru je merasa BE..suka sgt!
langkah utama rasenye bilangan UV yg stabil kat blog n make sure UV 100++ la kut...so kene rajin2 blogwalking tau!

mama rifQy September 4, 2010 at 4:07 PM  

saya tgh usahaaaaa!!

haszuraidah ishak September 4, 2010 at 7:46 PM  

hihihi..saya baru je reg ngan nuff 3 hari yg lepas.. almost zero knowledge lagi psl nuff nih..xpe, same2 kita blaja ek..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. September 5, 2010 at 9:31 AM  

hehe lin tak penah dpt..ntah bila nak ada..pemalas ya amat nak bw..gi pun kat blog kwn2 yg lin dah list and follower je..sbb lin suka baca cite kwn2 lain, esp pasal anak and famili..hehehe nanti la tu BE utk awak ainie.. sy tengok, yg skali skali campaign tu, ada dah 13.50..hahaha jadik la tu :P

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 5, 2010 at 3:18 PM  

donat : ciss...ko dah dpt donat?oo..lepas cite pasal bintangkertas tu baru ko dpt eh?tapi yela..time tu trfc blog ko gile2 laa..siap top 5 google masa tu kan..bestnye..ME tu aku xtau sure la pulak..kalau BE tu,ikut pada visitor kan?bestnyeee...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 5, 2010 at 3:20 PM  

mama zharfan : eh,kak suzie..kalau rm60 dlm masa 2 bulan tu sangat bagus dah tu..tapi yelaa..trafc blog akak tgi..ain ni hari2 paling kurang 100+ je pun..huhuhu..harus berusaha keras lagi nampaknye nihh

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 5, 2010 at 3:21 PM  

ibu batrisyia : yelah kan,mmg blogwalking tu mmg mustilah..tapi tulaa..kadang masa tu xde..sy ni kadang rajin pos entry pun scheduled..bukannye selalu online sangat pun..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 5, 2010 at 3:22 PM  

mama rifqy : sy jugeeee.. :)

haszuraidah : xpe..meh kite sama2 belajar eh.. :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 5, 2010 at 3:22 PM  
This comment has been removed by the author.
.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 5, 2010 at 3:24 PM  

lin : samalah..sy pun jarang blogwalking..tapi sbb masalah masa..kadang ka ofc taksempat..jomla lin,kita try dapatkan!

kakyong September 6, 2010 at 1:44 PM  

kakyong ade share sket pasal ni di blog, boleh refer sini
http://www.kakyong.com/2010/06/blog-kecik-pun-boleh-juga-dapat.html

dan 1 lagi.. harus diingati.. BE ini pengiklan yg pilih nak letak kat blog mana... so, point ni subjektif sikit la, sbb kta tak x-factor yg buat advertiser pilih 1-1 blog tu...