Monday, September 06, 2010

:: JobStreet MCTF'10, over 100 companies expected ::

Salam Isnin...
info utk kengkawan..
Malaysia’s No.1 Career Fair is Back this October! so sesapa yg fresh grad, masih mencari2 kerja ataupun plan utk tukar kerja baru ke kan..jomla ramai2 kat sini..hurmm...mcm aku takde plan la buat masa ni..
tak salah dtg situ usha2 ke kan..mana tau rezeki korg mmg kat situ! :) erk..aku xde experience la dtg sini..kalau sesapa penah ade pengalaman, share kat sini,ye!boleh jadi panduan utk kawan2 kite yg lain..

kat bawah tu aku ade kasik link utk baca details pasal fair ni..aku nengok mcm banyak je company yg join fair neh..pastu siap ade Resume Clinic..haa..ni best ni utk sesapa yg fresh grad kan..mcm tak sure cemana bentuk CV yg biase nye company nak..haaa..boleh la cedok ilmu kat sini..

utk details, sila klik di SINI.. 

selamat mencari kerja ye kawan-kawan... and..good luck!  :)

2 pengomen:

azzamoro September 6, 2010 at 10:54 AM  

ok boleh cube la nnti. mmg ingt nak tukar keje pon..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 6, 2010 at 12:00 PM  

ha'ah za, sila..sila..
buat masa ni aku xde plan..tgu bonus hujung taun ngan increment bulan 1 nnt..hikhik