Friday, September 24, 2010

:: BE ke - 3! Alhamdulillah...rezeki..Thanks Nuffnang!! ::

Ohhh..tadi dok bukak blog sendiri..peliklaa..apehal laa BE yg 2 itu takde pun menari2 kat blog aku tu? pelik tau..satu iklan pun xde..bukan harini je..semalam pun cenggitu..heran mak tau! tu yg buat aku bukak nuffnang, nak check aku punye BE ape cerrr? takuttt sangat kalau BE yg ada tu dah bertukar jadi metered..ala..baru earning nak berkembang biak, xkan dah nak jadi metered kan..huhuhu..

sekali bukak, rupenye lahaiii..

ade satu lagi BE datang daaa..alhamdulillah..rezeki di bulan syawal ni kan..dah org nak bagi..aku terima dengan senang hati..lalalala...tapi xpenah pulak nampak iklan Digi Pospaid YP iPhone ni berlegar2 kat blog aku tu..xpelah..janji nak jugak die menepek kat situ kan..tapi kan,satu lagi..apesal la sume berebut2 nak dok kat LB? ohh..utk pengetahuan, kat ujung nama kempen tu kan ade LB, kadang SS, kadang LR maksudnye, kedudukan iklan tu kat blog kite nnt laa..kalau LB - Leader board, means kedudukan kat atas nun..kalau LR - Large Rectange kat bawah 1st entry..kalau SS - SkyScrapper kat sidebar blog..pastikan kedudukan iklan tu betul utk menarik advertiser pilih blog kita utk tujuan pengiklanan ye..haa..ni salah satu tips utk dapatkan BE tau..aku tau pun melalui pembacaan kat blog kawan2 jugak..

syukur..syukur..terima kasih kat kawan2 yg menjenguk kat sini..andalah jugak yg membantu utk aku dptkan BE tu..kalau anda xdtg, cemana nak up traffic kat sini kan? haaa..ini aku anggap sebagai duit  raya lah dr korang utk aku..walaupun sen sen..hehehee..aku terima dengan ikhlas hati.. :p ape2 pun..dtg sini selalu eh..dan jgn lupe tinggalkan jejak..nnt aku dtg pulak jenguk korang..

selamat berhujung minggu ye kawan2..

daaaa..~

13 pengomen:

Anne September 24, 2010 at 4:06 PM  

Congrat! dapat BE.. (^^o)

Diyana Zulkifli September 24, 2010 at 4:22 PM  

aku ada 5 tp suma dh tukar jd me.raya pny psl.tn tnh mandom.tu la pasal.haa.ain.camne ek nak letak ads kat atas nun puncak..kasik tutorial sikit kat aku..nk jg letak atas skali.tp tk pandai..kat mn ek nak godek coding die?

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 24, 2010 at 4:34 PM  

Anne : thanks..alhamdulillah.. :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 24, 2010 at 4:35 PM  

ala donat..sayangney dah jadi ME..yelah..time raya sume org sebok beraya, kita xupdate, org pun xdtg jengah blog kan? tapi sayang betul laa..

oho..utk itu..nnt aku godek2..nak kene check dulu..lps aku letak nuffnang setahun yg lepas, terus tak bukak dah..tak pun nnt hang check laa..aku buat entry khas utk ko eh?

Diyana Zulkifli September 24, 2010 at 4:54 PM  

haa.toce2.bagus2..hehe.aku skrg alegik dah bab2 coding2 ni..mcm lupa plak asal usul study dulu.bkn aku amik pendidikan tp sains komputer..keh keh.

ltk tau,nnti aku blajar ngan ko

ibu_BatRiSya @wardah September 24, 2010 at 5:05 PM  

ain...yg F1 tu agaknye dah abis kut kemepen die..kite punya pon dah xkuar..heheh.skang ade 7 BE..yg idup 6...1 kat LB, 5 kat tmpt sama, LR semua..dah nuff suka kasi kat situ je, terima jelah..hihih rezeki!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 24, 2010 at 5:10 PM  

donat : hahaha..lawak la ko neh..aku pun sama tau..major Software Engineering lagi tau..tapi bab2 coding, hampeh!hehehee..ok2..no hal..nnt aku wat entry tuh..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 24, 2010 at 5:11 PM  

wardah : wahhh..byknye BE die..tahniah eh..

ha'ah, betul laa..dah lama xnampak kempen F1 tu..tapi nye,yg pelik nye kan, Nokia tu pun xkuar pun kan sini? hmmm..tido kot eh?

Dayu September 24, 2010 at 5:19 PM  

dpt BE mmg gembira
trus berkobar2 nak update
bagi tambah hits, manfaat kan peluang sementara masih ada

EiJa ZaQuaN September 24, 2010 at 5:21 PM  

wah bestnye dpt BE..me prnah merasa lg dpt BE..huhu

Cute MuM September 24, 2010 at 5:47 PM  

seronoknyer... rezeki tue..

umialya September 24, 2010 at 8:19 PM  

tahniah.. rezeki

haszuraidah ishak September 24, 2010 at 9:28 PM  

hohoho..bestnyer..tahniah!! pas ni leh banjek..hihihi..