Wednesday, September 22, 2010

:: ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari ::

Hik hik..tak penah2 blog ni layan GA..aritu aku ade bukak satu blog utk buat GA je..tapi skang ni mcm malas pulak nak update situ..kita layan kat sini je lah eh..

ok..GA ni dibuat oleh ZuraZari sempena bithday anaknye Adam, pada 24th Oct..happy becoming bithday, boy! ok..gambar sara yg ibu pertaruhkan adalah..ini diaaa....

yehaaa..ini budak mmg suke main stereng kete!
Nama : Alya Qaisara binti Kamarudin
Umur : 1 tahun 4 bulan

syarat die senang aje..meh kita check 1-1..

1. anda adalah seorang blogger - harus
2. jadi follower blog - sudah..
3. ada gamba anak yg sedang beraksi ngan stereng. umur anak dlm lingkungan 0~5 tahun - siap!
4. bgtau nama dan umur anak - sudah
5. copy banner, tepek kat sidebar dan link kan terus ke entry GA - siap!
6. tinggalkan jejak..harus jap lagi.. :)

tu je..hadiah die best! duit raya rm30..tak salah kalau mencuba kan? jomlah kawan2..tarikh tutup 10/10/10..cantik betul tarikh tu..

utk itu..aku nak tag...
1. Haszuraidah
2. Strawberry Lynn
3. Fieza79

3 pengomen:

haszuraidah ishak September 22, 2010 at 5:58 PM  

hihihi..thanks coz tag, tapi has dah wat dah..hihihi..advance gitu!! good luch to both of us..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. September 23, 2010 at 10:07 AM  

ye ke?advanceeee betull..hahaah..
ok..hope ade la rezeki kite kan? amin.. :)

zurazari September 23, 2010 at 12:24 PM  

singgah check n3=))

tq for joining my GA..
tq for the wishes....

all the best eh...