Tuesday, August 17, 2010

:: UPDATE on HeRe I CoMe 1st Anni GA.. ::

Kawan kawan..
sesapa yang dh join GA, dimintak utk check di ruangan komen kat entry GA tu ye,samada anda punye komen wujud kat situ ke tak..sbb aku ade perasan a few name yg komen nye ade kat email aku, tapi xde list kat ruangan komen GA tu..please ye..check balik.kalau xde, mintak komen semula..berikan details seperti yg diminta..nnt kesian aa kat korang kan..penat2 je buat..tapi aku tak list kan pulak..pengsan mak nak check satu2 komen kat blog ngan email dik nonnn..huhuhuu...

then,mintak maaf pada semua..sbb aku still xgi check/komen lagi korang punye entry pasal GA tu..tapi jgn risau..nnt aku dtg n check korang punye entry yeah! sabar... :)

hmm..pasal hadiah..this week tapi xsure lagi  hari apa..aku akan tepekkan gambar nye..so korang check la selalu ye..aku akan update kat entry GA tu..pastinye menariksss dan tertariksss..hehehe..gediks!

2 pengomen:

Nigina August 17, 2010 at 10:06 AM  

nama saya takda pun..takpa saya dah saya dah masukkan link balik kat n3 GA tu..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 17, 2010 at 10:27 AM  

ha, tu lah Nigina..pelik tu..dlm email ada je nama u..xpe..sy dah masukkan dlm list...tunggu kedatangan sy terjah awak punye blog ye.. :)