Sunday, August 29, 2010

:: LinkWithin tak 'jalan'..tolonggg!! ::

Soalan pertama..linkwithin bole jalan ke?hahahaha..ape ni ain?taklawak,ok? :p

xdelah..aku tgh pening ni.cemana nk solvekan problem linkwithin aku ni..kalau korang tgk kan..yg dilistkan,tak kene langsung dgn label yg aku letak..mcm ntah hape2..aku dah try godek2..try uninstall,install semulaa..sama aje..

aku tgk most of the label yg aku letak,1 label per entry..kalau letak 2, maybe die bole campur2 kan entry yg die display kan..oklaa..tapi ni..dah sah2 label lain,pergi list kan kat entry tu..sedangkan entry aku tu pun 1 label yg dah byk entry pakai label yg sama..eh,pahamke ayat aku neh..


tgk ni..label 'occasion' ade 7 entry sebelum ni..tapi 3 entry yg dipaparkan kat atas tu adalah sangat tidak kene mengena!

korang2 yg pakai LinkWithin,boleh tlg aku?kasik tutorial sket utk aku yg ngong sket bab2 cmnih..malu je jadi budak sc comp nihh..haahhaa..

2 pengomen:

lydzar August 30, 2010 at 10:28 AM  

sama gak, aku punya pon tak jalan. website dorang yg ada problem kot.

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 30, 2010 at 10:30 AM  

ohh..sama eh?aku ingat kan aku je kot...hmm..kalau mmg prob diorg ok laa..aku ingt kot aku yg salah pasang..