Wednesday, August 18, 2010

:: 6th Parenthood Expo 2010 ::

Kawan2! korang penah pegi parenthood expo x? aku kan,dari dulu nak pegi..tapi memikirkan alahaii..susahnye nak cari parking kat midvalley tu,membuatkan niat aku terbantut! tapi aku tau..byk aktiviti2 yg best kat sana..esp utk parents,anak2, dan jugak parent-to-be..kata kawan2 aku yg penah pegi, sponsors akan jual barang2 diorg dengan harga yg murah..kadang sama mcm warehouse sale..hmm..

utk expo kalini, aku rasa mcm nak pegi..tapi tgk masa dan keadaan..kalau mengizinkan, insyaAllah aku akan jejakkan kaki kat sana buat pertama kali..(huh, tertinggal keretapi sungguh!) dan jugak..aku akan update kat kengkawan semua aktiviti2 kat sana eh?
ni ha detail pasal expo ni..kawan2 pun jom la sama2 join!


tarikh & masa
20 - 22 Ogos 2010
10.30 am - 9.00pm (jumaat & sabtu)
10.30am - 8.30pm (ahad)

lokasi
Hall 1 and 2

Mid Valley Exhibition Centre
Mid Valley City
Lingkaran Syed Putra
59200 Kuala Lumpur

sponsors
Heinz, Mom’s Care, Momma, Otomo, Nexcare, Huggies, Buds, Pigeon, Graco, Philips Avent, Maternity Wearhouz, Combi, Fiffy, Maclaren, and more....


erk..Metrojaya Raya Sale dah start laaa..harini (18 Ogos - 22 Ogos 2010) kat PICC..pkul 11 pg - 9mlm..jauh la pulak kan..kat putrajaya nun..selalu buat kat stadium shah alam je..tapi,pengalaman aku, pegi metrojaya warehouse sale ni xbyk pun yg aku berkenan..baju2 pun stok lama..baju baby pun xbyk..yg best,baju lelaki..shirt n seluar panjang (slack)..oklaa.byk choice..one more thing, perfume!yg ni berbaloi la beli..
taun ni x pegi kot..malas nk berasak2..lagipun xde mende nak cari..tshirt raya en.hubby die kata nak cari kat uptown je..hahahaa..apekah?

nak tau lebih lanjut, klik sini




6 pengomen:

mama zharfan August 18, 2010 at 2:41 PM  

me every year memang tak pernah miss :P tp thn ni tak dpt nak pegi lah...me kat UK kan..tak dapek nak nolon :p

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 18, 2010 at 2:50 PM  

oo..yeke?wahh..pengunjung setia ni..terpaksa la taun ni berkorban kan..nk wat cemana..mama zharfan taun ni beraya ni UK ke?

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. August 18, 2010 at 9:59 PM  

seminggu dah posa, bole la start shopping kan..best nyee..tp gaji plak tak masuk lagi!tunda2~~~ hahaha

lydzar August 19, 2010 at 9:37 AM  

aku pon dari dulu tingin nak pegi. tp tk penah berpeluang. sama gak ngn warehousesale pureen tu. zaman bila ntah dpt pegi..hukhukhuk

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 19, 2010 at 12:15 PM  

lin : erk?shopping?hahha..xde shopping kot lin..beli sikit2 je..utk sara dah setel dahh..completed!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. August 19, 2010 at 12:17 PM  

sama la kitee..oho, tapi pureen ngan anakku w/house sale aku penah la pegi..dah la masa tu sara kecik lagi..mmg berbaloi2 lah..