Thursday, February 16, 2012

:: Amfibus @ Langkawi Duck Tour ::

Cepatnye lahai masa berlalu..tup2 dah hari khamis dah kan..hmm..cerita percutian kami masih belum berakhir..adehh..panjang lagi citenye ni actually..hehehe..cuba cari masa utk ceritakan semua..insyaAllah..

ok, ni adalah Amfibus @ Amphibus atau lebih dikenali sebagai Langkawi Duck Tour..mcm yg aku ceritakan dalam entry edisi langkawi yang lepas, Langkawi Duck Tour ni boleh dikategori kan sebagai open air bus, yang berfungsi sebagai kenderaan 2 alam..boleh bergerak di daratan dan jugak di atas air..kat Malaysia ni cuma ada dua, iaitu di Melaka dan Langkawi..tiket utk dewasa adalah rm38 untuk satu pusingan..layan video ni eh..sesapa yang akan ke langkawi, boleh laa bawak anak2 try naik mende alah ni..sure diorg sukee.. :)




3 pengomen:

Anonymous February 16, 2012 at 2:03 PM  

macam best je. rugi pulak tak naik haritu.
jauh juga dia jln dlm air tu... ingtkn dekat je...







~coffeeaddicts~

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. February 16, 2012 at 3:36 PM  

aida : haah..pd akak best laa..sbb 1st time kan..memula mcm takut gak aa..tp lelama ok laa..hehehe.xpe..aida dekat je..bebila je boleh g langkawi..hehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. February 16, 2012 at 3:36 PM  

aida : haah..pd akak best laa..sbb 1st time kan..memula mcm takut gak aa..tp lelama ok laa..hehehe.xpe..aida dekat je..bebila je boleh g langkawi..hehe