Monday, November 14, 2011

:: Selamat berjuang adik2 ku.. :) ::

Ya Allah..kenapalah semenjak 2 menjak nih..malas betul nak tulis blog..actually banyak je mende nak cite..tapi nak menaip tu..cinta rasanya! haihhh..dah laa dengan mabuks nye skang ni..tu yg buat jadi xde mood nak buat apa2 skang ni..rasa nak baring2 je..sambil2 baca majalah..oh..syok!

oh, actually just nak wish 2 org adik sy, Mohamad Izrul Fahmi student MCKK, yg sedang bertempur menjawab soklan2 SPM..moga2 dapat jawab dengan tenang ye..insyaAllah..kalau dah berusaha, pasti ada hasilnya..tinggal lagi berdoa dan bertawakal..pasti boleh! :) yg penting, jgn over confident, dan jgn anggap dengan menjadi top 10 result trial spm negeri perak, awak boleh pass jugak dengan cemerlangnye utk spm sebenar..no no no ok!

dan jugak Nurul Husna, sedang bertungkus lumus mengadap kertas2 pekse final exam skang ni..student polisas, kuantan dalam jurusan mechanical eng..hmm..hopefully semua nye ok lah yek! kakak boleh! :p

tak tau lah nape kakak diorg ni boleh lupe ingatan yg arini adik2nye nak pekse..haihh..xsempat nak wish awal2..mmg ade plan nak call semalam, tapi boleh pulak terlupa..haihh..semoga mereka dapat menjawab soalan dengan cemerlang lah hendaknya.. aminn..

2 org budak selenge..izrul dan una.. :)

*tetibe teringat zaman skolah..amik spm..kenangan kat utm..haihh..syoknye kalau dapat putarkan waktu kejap, nak lalui semula zaman2 riang ria dengan kawan2 tu..hik hik hik

2 pengomen:

azzamoro November 14, 2011 at 5:25 PM  

cepatnyer adik kau dah f5 wey. dulu masa aku dtg raye umah kau ngn rin masa 1st year kat utm dulu, dia kecikkkk jek lg

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. November 14, 2011 at 5:30 PM  

tu lahh..cepat sangat kan? mama aku ckp, xpuas rasa besarkan adik aku yg last tu, sbb cepat sangat membesar!hahaha..tp kalau ikutkan adik2 ko pulak azza..dulu kecik2 je kat umah ko tu..skang dah kawen pun masing2..

cepatnye masa berlalu..
tgk ko laa..dah nak masuk 3 anak dah weeyy!! :)