Wednesday, November 23, 2011

:: Happy Birthday mum.. ::

Actually birthday mama dah lama dah..time tarikh cantik aritu..20/11/2011..
tapi biasalah..anak bertuah die ni.. mood blogging dah ntah terbang kemana2 dah ni..makanye pada 23hb baru nak publish..huhuhu..

Selamat Hari Jadi yg ke 52 mama..angah doakan mama sentiasa bahagia disamping abah..dikurniakan kesihatan yg baik..dan juga dipanjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..angah sayang mama sangat2.. :)


sibukk je si una tu tau.. :p

gambar kat atas tu diambil pkul 12 tgh malam 20/11 aritu..time ni mama kat umah sy, sbb kebetulan kami semua hantar along & co ke airport pada hari sebelumnya..die dah fly ke miri..yg tu nnt kita cerita dilain entry..dalam gamba tu agak serabai ler, sbb time tu mama dah landing nak tido dah pun..tetibe je adik sy ajis & una balik dr shah alam bawak kek..ceh, plan actually..huhuhu..keknya haruslah kek favourite mama, kek pandan..huhuhu..time tu dah tutup lampu semua dah..cuma cahaya lilin je..tekejut jugak la mama malam tu.. :D

time ni xde hadiah lah..hadiah lewat sket ye mama..yg penting, ingatan anak2 tu kan mama kan? :) apa pun, again..happy birthday mama! luv u till the end of time!! muahh!!

5 pengomen:

azzamoro November 23, 2011 at 12:00 PM  

muda lg mak kau baru 52. hehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. November 23, 2011 at 12:28 PM  

hehehe..ramai yg ckp cmtu..tp dh start sakit lutut dah tu..haihh.. :)

Aizura November 23, 2011 at 1:31 PM  

happy birthday mama!! bila la nk dpt merasa masak tempoyak ikan patin mama nih.. huhu

kakyong November 28, 2011 at 3:05 PM  

hepi beltaed besday utk mamak Ain.. muka seiras la.. ;)

jom join segmen
http://www.kakyong.com/2011/11/segmen-rerama-berterbangan-dec-2011.html

kakyong December 24, 2011 at 7:41 PM  

nak jemput ain join contest & giveaway kakyong
http://ibualiya.blogspot.com/