Wednesday, March 09, 2011

:: Kami berjualan di Plaza Alam Sentral..jemput datang ye! ::

Kawan-kawan!
aku akan berada di Plaza Alam Sentral, Shah Alam pada hujung minggu ni.. 12 ngan 13 hb.. :)  aku ade bukak booth di Huiyo Bazaar, depan Nagoya..


barang jualan? haruslah coklat2, muffin, cuppies.. dan jugak segala mala product yg ada di My Chocs For You..tapi the main product haruslah coklat.. :)

meh la kawan2..sape yg available this weekend..meh jemput datang melawat aku kat booth ye..12hb booth no 5, 13hb, booth no 9..booth aku ngadap nagoya.. :) jom support i ye..

thanks.. :)

7 pengomen:

♥♥azatiesayang ♥♥ March 9, 2011 at 10:07 AM  

Br Ahad lps k.atie g Alam Sentral....masuk nagoya..beli langsir..hihi

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 9, 2011 at 10:17 AM  

yeke? haaaa..ujung mgu ni meh la dtg lagi kak..tgk2 coklat ain pulak..depan nagoya tu je.. :)

Fieza79 March 9, 2011 at 10:32 AM  

oh ye...kalau dkt harus dh terjah sana..!

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 9, 2011 at 10:39 AM  

ha, itulah..kak fieze jauh nun di kulim kan..hehehe..xpe2..kalau akak nak order pun boleh, ain boleh poskan..hehehe.. :)

awein March 9, 2011 at 11:18 AM  

BESTNYA...

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 9, 2011 at 11:24 AM  

kak syida.. JOM! :)

bubblymummy March 10, 2011 at 1:47 AM  

wah...aiwa ! makin busy di bazaar dan karnival...asik di booth je yer.. hebat super mommy sorg ni..dgn keje n business lagi.. ! proud of u !
weekend ni saya balik kl..tp rasanya tak dpt nak dtg singgah..saya sibuk bertungkus lumus packing kat umah..sbb next week start pindah barang ke kuantan..huhu...
nway, sure sume choc n muffin n kek sumer abis..sbb awk buat sumer sedap ! ehehhehe..