Monday, March 28, 2011

:: Egg Tart paling sedap!! ::

Mesti ada antara korang ni, penggemar  tegar tartlets kan?tak kisah lah ape jua jenis tart sekalipun..cheese tart ke, fruit tart ke..egg  tart ke..mcm aku, so so aje..xdela suke sesangatt tapi kalau ada depan mata haruslah ku rembat masuk mulut.

ok, nak cite pasal egg tart sebenanye..korang penah jumpe tak egg tart yang sedap?sedap, yg menepati citarasa tekak laa..mcm aku, yang torrrbaekkk setakat ini adalah Egg Tart KFC..memula beli, saja nak try aje..beli la 3 pcs aje..sekali, tak cukup, ko! en.hubby makan satu je, tu pun die terkulat2 je tgk bini die melantak 2 ketui sekaligus..huhuhu..sedaplaahhh die punye telur+kastard tgh tuh..dahla shell die jenis portuguese yang mmg rangupp aje sentias, even masukkan dalam peti ais..bila sejuk2 tu, die punye kastard tgh tu lagi sedap! aisehhhh...cemana die buat eh? nak belajar la buat mende alah ni..huhhuhu..

tgk filling die tu..meletoppss!

semalam singgah lagi KFC kota damansara semata2 nak beli egg tart ni..aku borong 2 kotak sekaligus! hamek ko!

5 pengomen:

azzamoro March 28, 2011 at 4:55 PM  

serious?

aku nak pi beli la balik nanti. hehehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 28, 2011 at 5:01 PM  

yes! pegila try..aku suggest ko obeli sekotak 6pcs sekaligus ye..sbb kalau beli 2-3 je, kompem tak cukup!hahaha..

mamaqari March 28, 2011 at 5:03 PM  

mmg sedap tart kfc ni..x bp manis sgt..ada jual lg ye?ingt utk limited time jer...lama x g kfc..huhuhu

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. March 28, 2011 at 5:36 PM  

ade2..baru beli semalam..hehehe..tapi tu la..mmg sesetengah outlet je yg ada..smlm sy g kat giang kota damansara, xde..yg ada kat kfc besar tu je.. :)

Diyana March 31, 2011 at 3:19 PM  

huhu...kat kfc yg 24 hours aje ade tart ni..:(