Tuesday, December 28, 2010

:: UPDATE CONTEST :: Senarai Pemenangggg!!! ::

Alhamdulillah..semalam selamat antar sara ke poliklinik an-nisaa utk amik jab 18 bulan..walaupun skang ni die dah 19 bulan lebih, tapi yelah, nak wat cemana kan..kesihatan die tak mengizinkan..kejap demam lah, muntah2..cirit birit..sambung demam lagi..selang 3 hari demam..pastu ok..selang lagi seminggu demam lagi..haihhh..mmg kompem la xboleh nak cucuk kalau asyik demam je..semalam pun puas doktor tanye aku, ade tak qaisara demam 2-3 hari ni..disebabkan die tak demam, tu yg doc cucuk..kalau tak mmg xde harapan laaa..kene postpone ler gayenyeee...

semalam, xde gamba pun yg dapat di snap..sbbnye, memula tu ayahnye keluar drpd klinik, sbb ramai patient, so die jenjalan dulu..aku main2 la ngan qaisara dlm klinik..tetibe nama sara dipanggil ke bilik rawatan, bukannye bilik doktor..masuk situ, berat sara di ambik, termasuk laa temperature..kompem tak demam..so terus doc proceed utk cucuk..lerrr..tak sempat ayahnye nak masuk, selalunye mmg tak pernahnye miss tgk anak die kene cucuk..hehehe..so, xde sesapa yg berkesempatan nak amik gambo time tu..masa doc cucuk jarum ke b*ntot die tu, die menjerit sekali, then terus senyap! huhuhu...gud girl la anak ibu ni..balik umah terus kasik ubat demam, takmo die demam kesan daripada cucuk tadi..alhamdulillah, pagi tadi pun badan die mcm biasa aje..xde tanda2 nak demam..hope sara kuat lah ye! :)

ok..ibu qaisara ni dah melalut sampai ntah kemana..hehehe..biasalah..kalau cerita pasal anak, mmg tak penah nye abis kan..ok, meh aku tepek notes yg doctor tulis dalam rekod kesihatan qaisara..dan berat qaisara semasa ambil jab 18 bulan adalah.........
.

....

.........

..............

....................

..........................

....................................


haaa...korang nampak tak nilainye berapa???? 10 kg..... makanye..kita dah ade pemenang nye kat sini..jom kita tgk siapa kah yang bertuah kalini...




yeayyyy!!! tahniah kepada anda bertigaaa..kerana  telah meneka dengan tepat!! tetapiii...mengikut pada syarat yang telah ditetapkan....

 makanye, terpaksalah pemenang 1, 2 dan 3 ditentukan melalui kekdah undian..kalau xde syarat ni, aku dah pilih melalui siapa teka dulu, die menang! tapi xpelah, kita ikut syarat ye kawan2..disebabkan tukang cabut undi ade kat umah pengasuh, makanye, meh aku pilih guna random generator...kita lihat siapa yg kene!!!


Ok, makanye....dah terang2 lagi dah kita dah tau sape pemenang contest kali ini.. tempat yang pertama, kedua dan ketiga jatuh kepada.....

1. wan nurul hezrina abd halim

2. Nureen

3. Ummi Has
tahniah kepada pemenang....ketiga2 mereka akan menerima hadiah berupa....

tahniah sekali lagi yee...buat mereka2 yang tidak meneka dengan tepat, takpee..bukan rezeki anda kalini..maybe lain masa kan? ape pun..terima kasih yang tak terhingga diucapkan kepada semua peserta atas penyertaan anda, dan jugak kesabaran menunggu result ni keluar..mintak maaf sangat2 ye..mesti ada yang marah sbb contest ni lama sangat tertangguh..mintak maaf sekali lagi..keadaan tak mengizinkan utk sy umumkan pemenang pada waktu yg telah ditetapkan..harap anda semua tak serik utk join quiz/contest or ga anjuran ibu qaisara lagi ye....

semoga jumpe lagi dilain contest/ga..
daaa~

p/s : kepada pemenang..sila emelkan nama, alamat dan no phone ke ain.rusli@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah...thanks! :)

11 pengomen:

Mama Zharfan December 28, 2010 at 2:07 PM  

congrats to the winners
me fail bab2 teka ni heheh

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 28, 2010 at 2:10 PM  

yup, congrates utk semua..
hehehe..xpe kak suzie..mmg teka2 ni ikut nasib aje.. :) nnt len kali join lagi contest/ga ain eh? thanks for joining ye!

Myra Jay December 28, 2010 at 2:26 PM  

Thniah pada pemenang.. Mmg pandai tul diorg nie meneka.. :)

imanmom December 28, 2010 at 4:45 PM  

tahniah semua pemenang..

eB@mamaAerish'n'Aed December 28, 2010 at 5:09 PM  

wah...bestnyer... tahniah kps pemenang :)

'NuReeN' December 28, 2010 at 5:22 PM  

tahniah utk semua dan diri sendirik...
tq ibu qaisara.. jap nureen emailkan yerr

Hezesuze December 28, 2010 at 6:08 PM  

tahniah pada pemennang

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) December 29, 2010 at 1:20 PM  

tahniahhhhhhhhhhhhh

kakyong December 29, 2010 at 8:21 PM  

tahniah kepada pemenang...

wan nurul hezrina abd halim December 31, 2010 at 2:48 PM  

baru buka blog sb kena sakit mata..sorry k dear..erm nnt senin nurul bg alamat k sb guna alamat opis tak ingt..nurul ct lama sb sakit mata..sorry n tq byk yer..

alhamdulillah rezki menang kalini

wan nurul hezrina abd halim January 3, 2011 at 8:12 AM  

ok nie alamat nurul k..tapi atas nama husband

ahmad saffarul nizam muhammad
unit bayaran/baucer tingkat 3
bhgn pinjaman perumahan
perbendaharaan malaysia
no.9 persiaran perdana presint 2
pusat pentadbiran kerajaan persekutuan
62592 putrajaya