Friday, December 10, 2010

:: BONUS!!!! Alhamdulillahhh... ::

Aku lupe sebenanye harini adalah 'hari BONUS' utk kami..tetibe tadi kak melly anta mesej kat sametime "Ain..bonus dah masuk!" uiskkk...haruslahh secepatnye aku bukak Mybank2u..nak tgk banyak mana..mcm aku ni xcukup setahun, makanye pro rate lah kan..alah, xcukup 4 bulan je..alhamdulilllahhh..still banyakkk pada aku..sape nak kasik 4 angka cenggitu? alhamdulillah..1st thing 1st, nak masukkan duit dlm ASB..pastu nak bayar kad kredit..pastu baru nak shoppingggss...

oh, minggu depan nak gi jenjalan..baru lah best jalan2 poket berisi ni kan..

Alhamdulillah...!

13 pengomen:

Aizura December 10, 2010 at 4:45 PM  

wah!! bonus... leh la i tumpang 4 kaki.. :D

zurazari December 10, 2010 at 4:47 PM  

waaa... bonusss....
tahniah=))

Jieda December 10, 2010 at 4:48 PM  

akak minggu lagi satu baru masuk he3

Mama Zharfan December 10, 2010 at 4:49 PM  

best tu ;)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 10, 2010 at 4:55 PM  

kak zura : 4 kaki? yang 2 kaki lagi nyibuk je lah..hahahaha..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 10, 2010 at 4:56 PM  

zura : alhamdulillahhh...rezeki! :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 10, 2010 at 4:56 PM  

kak jieda : yeke? alhamdulillah..rezeki kan?

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 10, 2010 at 4:57 PM  

kak suzie : ha'ah..best! tapi, tak banyak mana pun kak..boleh laa.. :)

Diyana Zulkifli December 10, 2010 at 6:08 PM  

wei syiokk tu.laki aku dpt dah masa raya..hmm awal sgt kan.habis pun awal.heh

Fieza79 December 10, 2010 at 9:03 PM  

belanjerr bole..? hehee

nani December 14, 2010 at 10:46 AM  

COOPPP !!
Kak Melly pun dah chaucendol dr xy ke?

nani December 14, 2010 at 10:46 AM  

tahniah dpt bonus..
:)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. December 14, 2010 at 4:52 PM  

Donut : oo..yeke? tapi hubby ko dapat ko berbulan2 kan? aku dapat ciput aje.. :)

kak fieza : boleh boleh..datang la umah..nnt ain masakkan best2..heheh

nani : yup..harusss beb! tak koser nak stay lelama kat situ..die dah ikut jejak aku kat sini..hehehe..thanks! ko punye bonus laaaaagi masyuk aritu kan? sampai 4-5 bulan..gile lah!