Thursday, November 25, 2010

:: Bersengkang mata buat mende alah nih! ::

Alhamdulillah..siap jugak akhirnya coklat hantaran yang diamanahkan oleh seorang adik drpd Pusat Kesihatan Uitm shah alam utk majlis pertunangan nye sabtu ni..utk deco, die cuma nak mintak kaler biru ngan pink..so bila aku propose design mcmni, die setuju aje..

eh, dlm gamba nampak kaler hijau pulak eh..

seronok bila tgk hasil kerja tangan sendiri menjadi..adalah perasaan vangga sket, sbb rupenye ade jugak la seni dan skill sket2 kan tangan aku ni..hehehe..tempahan utk bertunang minggu ni byk lahai..seb baik 100 kotak oreo dah pun aku siapkan, coklat praline 100 bijik pun dah siap, coklat hantaran 35 bijik ni pun dah setel..tinggal satu lagi 60 kotak oreo pelbagai kaler..ha, yang ni belum buat lagi! tak sempat malam tadi aku nak buat..ni jap gi nak start la sikit2..sambil2 wat keje neh..hehehe..

kawan2 kat sini nak order tak? boleh tgk kat page fb aku ye..search My Chocs For You.. then jgn la lupe LIKE sekali page tu eh..hehehe..kat situ ade design2, jenis2 coklat..boleh pilih mana nak..siap ade harga sekali..mana la tau nak kasik kat yg tersayang ke kan..sempena majlis ape2 laa..besday ke, anniversary ke, whatever la kan..korang decide, aku buat kan aje.. :)

3 pengomen:

nani November 25, 2010 at 10:23 AM  

coklat hakak malam ni yer ;p

yeyeyy!

nani November 25, 2010 at 10:33 AM  

cantik deco ni beb..
insyaallah..ko pasti berjaya..semoga kekal sukses yer..

(bodek dgn harapan bole kasi diskaun, wakakak)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. November 25, 2010 at 10:55 AM  

beres! kejap je aku siapkan coklat ko tu..oh, cantik ye? alhamdulillah..hehehe..amin..amin.. cis,aku kan dah kasik diskaun dan ko pun dah bayar penuh, nak diskaun tang mana lagi? hahaha..tapi kalo ko repeat ordeer, xde masalah beb..diskaun utk kawan2..xde hal.. :)