Wednesday, October 27, 2010

:: Sample Libresse ::

Korang ade mintak sample Libresse x? aritu aku dok surfing tetibe terjumpa la link utk mintak free sample Libresse ni..ala,no harm trying kan..kalo diorg tipu pun, tak rugi ape2..aku pun try  la isi form bagai..then submit..mgu lepas kot aku submit mende alah ni..kejap je prosesnye, tetibe dah sampai kat opis aku ni haa..

mcm2 saiz adaaaa...

yang best  nye lagi..diorg siap bagi sample utk setiap jenis..bagus lah..boleh la try..sbb kalau xsalah aku harga kat pasaran a bit cheaper than K*tex..oh, aku pegguna K*tex..hehehee..kalau Libresse lagi murah, harus lah aku bertukar arah..ngeh ngeh ngeh..

mehla try..bukak website Libresse, klik kat Get Sample, pastu isi form..mudah aje kan? tapi..kene la org pompuan yg isi..tu pun salah satu syarat nye..yg cik abg2 tu kalau nak kasi kat wife, letak la nama wife masing2..ok kan?hehehee...


9 pengomen:

Jieda October 27, 2010 at 3:44 PM  

Akak dah pernah apply sebelum puasa haritu.Lagi seminggu nak raya dah dapat.Kejap je.Bagus juga service dorang ye

Ummi Danish October 27, 2010 at 3:58 PM  

saya pun da apply... thanx for the info

anyway saya tag awak join contest bg nama baby ni

http://ryujan.blogspot.com/2010/10/contest-nama-untuk-anak-wa.html

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 27, 2010 at 4:15 PM  

kak jieda : ha'ah..betul kak..ain punye seminggu aje dah dapat.. :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 27, 2010 at 4:16 PM  

ummi danish : ok..no problem.. :) tag? aiseh..ok2..will try ye.. :)

Mama Zharfan October 27, 2010 at 6:04 PM  

rasanya me pernha isi form online tu, tp tak dpt2 pun samplenya, nak kena isi sekali lg kot :p

kakyong October 27, 2010 at 10:26 PM  

nak cuba minta jugak lah... ;)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 28, 2010 at 9:27 AM  

kak suzie : oo..yeke? cube try skali lagi kak..ain wat skali je..terus dapat ni haa..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 28, 2010 at 9:28 AM  

kak yong : sila lah kak yong.. form die tak byk pun kene isi..

Lia @ Norli (Mamarempit) October 28, 2010 at 3:03 PM  

dahbeli...dah try pakai...tk sesuai utk saya....tk mau beli lagi..kecuali kalo dh tak de stock yg lain..hehe