Tuesday, October 26, 2010

:: Pagi2 dah cerita pasal Nuff! Oh, BE ke 10!! ::

Pagi ni aku saje bukak Nuff..sbb nak check uv semalam...sbb smlm aku tak bw sangat..internet adalah slow mcm siput..aku tak tau laa disebabkan mmg network punye problem ke..ataupun celcom broadband ni yg punye masalah..mmg aku rasa nak campak je bband ni semalm kat tasik belakang umah ni..geram tau!

makanye, dah alang2 bukak tu...aku bukak lah sekali part Earnings aku ape cerita...eh?nape makin panjang je table BE aku neh? rupenye ada yg baru dtg lah! earning pun baru 50 sen je..xtaulah bila die start dok kat blog aku ni..tak perasan pun...iklan baru yg menempek kat LB aku adalah Pizza Hut 6 Cheese Extreme Pizza...

anda penggemar keju? saya? ye!!! mmg penggemar tegar keju..huhuhu...korang dah try pizza ni? bebaru ni, sebelum sara demam aritu aku kami ade pegi makan pizza..tapi amik set biasa je, sbb takut yg baru tu tak best ke ape kan...sekali tu, meja sebelah order Cheese Extreme nieh, aku nampak mcm begitu menyelerakan! slurpp..mcm best je ngan cheese kat atas pizza tu kan..tapi nnt lah aku try..nnt bila dah try aku citelah kat sini eh..

anyway, thanks so much to Nuffnang and Pizza Hut..even uv merudum sket minggu ni, tapi korang ttp supportive! kasik semangat kat org2 mcm aku neh!luv u much lahhhh!!!

5 pengomen:

Fieza79 October 26, 2010 at 10:07 AM  

ok la tu kan dh stat dpt tu...terus kan lg usaha..hehee

hurmm dh lama tk bukak ac nuff...biar nnt biler bukak tgk2 terus dpt byk..hehee

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 26, 2010 at 10:09 AM  

hehehe..
ain pun jarang bukak kak fieza..kadang seminggu sekali..itu pun sbb nak check uv..suke nengok part uv tu..dah alang2, check earning skali laa..

Mama Zharfan October 26, 2010 at 1:15 PM  

byk tu BE :) me pg ni baru dpt 1 BE baru heheh

tiefazatie October 26, 2010 at 1:30 PM  

tahniah sis!keep on blogwalking!hihi

zahidah dihaz October 28, 2010 at 2:05 PM  

wah...banyaknya be..saya baru ada dua...paling tinggi dapat pun 9 je hari tu...