Sunday, October 03, 2010

:: Kelas masak memasak.. ::

Ade tak sape2 kat sini yg penah join kelas masak memasak? tak kisahlah kelas tu dianjurkan oleh individu, or company.. setakat ni aku tak penah join lagi..tapi keinginan nak join sangatlah tinggi!

kenapa aku tak join lagi?
sbbnye...schedule die..weekend sabtu dan ahad..ade tu dr pagi sampai ke petang..huhuhu....aku tak sanggup la pulak nak tinggalkan sara berdua ngan en.hubby je..walaupun en.hubby aku sikitt pun xkisah as die pun dah boleh handle sara dlm segala mcm perkara..aku pikir..weekend jelah masa utk aku santai2 ngan anak dara ku itu..dan jugak buah hati pengarang jantung - en.hubby laa..hikhik..kalau boleh taknak kacau waktu weekend..kalau nak kemana2 pun mesti sesama.....

korang try register kat web ni..ade mcm2 resepi dlm tu..

kelas utk Oct/Nov..aku mcm tertarik ngan Demo class 20/11..kek ala2 secret recepi..hmm..just demo je, xlama pun..nak try lah! :)

aku adalah ahli Baking Solution @ BAGUS dan selalu sangat dapat newsletter pasal schedule utk classes yg diorg buat..mcm2 jenis kuih,kek,cuppies, pastri, pizza...semua ada lah! kalau korg selalu jenguk blog aku ni, selalu korg nampak aku update pasal makanan2 kan? sememangnye aku minat memasak! so far..kalau ade masakan moden sket aku selalu ikut buku je..xde pun ikut kelas secara formal..aiseh..xde ke kelas yg wat hari bekerja eh? aku sanggup amik cuti utk itu....huhuhu...

BAGUS ni byk cawangan die..yg paling dekat ngan umah dan opis aku of kos lah kat Kota Damansara..kat s.alam seksyen 13 kat stadium tu pun ada..cehh..ini bukan promote berbayar ye..aku buat for free je..lagipun kedai ni byk supply bahan2 mentah utk org2 yg nak berbisnes! :)

4 pengomen:

Diyana Zulkifli October 3, 2010 at 1:51 PM  

ain.ko dh tere masak.tk yh gi kelas mmasak..hehe.

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 8:44 AM  

ciss..mcmla ko penah makan ape yg aku masak tu sedap ke tak..hehehee..aku nakkan skill wat coklat ngan decorate cake/cuppies.. :)

lydzar October 5, 2010 at 11:22 AM  

samalah aini..aku pon tak sanggup lgsg nk korbankan masa weken aku utk diri sendiri tanpa anak2 n hubby..

agak2 kalau terus mcm ni, sampai bebila pon takkan la dpt pegi kelas2 bagai ni kan :D

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 11:35 AM  

tau xpe..weekend jelah masa yg ade utk golek2 ngan si kecik..tapi aku rasa nak spend gak 2-3 jam utk g kelas nnt..sbb din pun xkesah..hehehe..