Tuesday, October 05, 2010

:: Crossword Puzzle...anyone??? ::

....CLOSED....
hahaha..kejap je entry crossword puzzle ni..dah ade pemenang pun..tahniah kepada SHAQURA sbb berjaya menjawab dengan tepat!! hadiah akan di umumkan dan diposkan kemudian ye.. :)

Aku plan nk wat contest/GA actually..tapi masa tak mengizinkan la wat masa ni..dahla mcm blur je..contest ape yg nak aku anjurkan..so..buat masa ni aku just anjurkan games/teka teki or teka silangkata je la ek? dapat jugak tajamkan minda korang, hilangkan boring sementara nak balik keje/xde keje/malas nak wat keje dan jugak mengenali aku sebagai kawan blogger korang..

crossword puzzle ni tak susah actually..sumenye berkaitan aku..Ain, En.hubby dan Qaisara..mesti ade yg tertanya2.."apehal la pulak nak wat teka silangkata pasal fmly ko ain, bukannye glemer pun?" ataupun.."aku bukannye kenal ko ain, mana la aku nak dapat jawapan teka silangkata ko neh??" ataupun mungkin jugak ade yg bercakap2.."iskk..tak koser lah aku nak cari jawapan utk teka silangkata neh..aku bukannye pembaca tegar blog minah ni..."

tak kisahlah ape korang nak ckp/pandangan korang..aku wat teka silangkata ni sekadar suke2..sbb aku pun tgh boring ni sebenanye..hehehe..jawapan bagi semua soalan tu ada di dlm blog ini..kalau korg sebelum2 ni selalu baca blog aku..mesti tau jawapan walaupun xyah godek2 entry lama..senang je sebenanye..

mende alah ni terbuka kepada semuaaa..xde syarat pun..cume nnt dah tau jawapan, just komen kat entry ni beserta jawapan eh? aku cari pemenang yg mana jawapan die adalah tepat! hadiah?? nnt la aku cite pasal hadiah ye?sbb dah byk amik masa korang godek2 entry lama kat blog picisan aku ni kan, haruslah hadiah die ok sket drpd teka teki aritu..actually ade lagi stock rantai handphone mcm aritu..tapi yg tu nnt lah aku simpan utk games akan dtg ye?

ok..ini lah silangkata yg aku maksudkan....



erkk..tang silangkata tu..ade yg tak bersilang lah..hmm..whateverlah kan..janji korang bole tgk berapa hurup yg ada utk jawapan bagi soalan2 sume tu kan...sila komen di entry ini bila dah dapat kesemua jawapannye ek? aku tungguuuu... :) gud luck!! :)

6 pengomen:

Aizura October 5, 2010 at 3:16 PM  

yeayy... akak jawab ehh.. tengah bosan/malas nak wat keja.. :P

1.JAMTANGAN
2.TESTERENGINEER
3.1TAHUN3BULAN
4.HOTFM
5.TOP
6.16JUN
7.NURI
8.SNOWALMOND
9.CUTEBLOGGER
10.MUARAIKANBAKAR

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 3:20 PM  

kak..ade yg salah tu..check balik..hehehe... :)

Aizura October 5, 2010 at 3:23 PM  

1.JAMTANGAN
2.SOFTWARETESTER
3.1TAHUN3BULAN
4.HOTFM
5.TOP
6.16JUN
7.NURI
8.SNOWALMOND
9.CUTEBLOGGER
10.MUARAIKANBAKAR

betul tak?? heheh

eiNa October 5, 2010 at 3:29 PM  

rajinn la ain! =D

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 3:30 PM  

kak zura : yupp!! dah ade pemenang!! hahahah..cepat betul la akak kite ni menjawap.. tahniah!!

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. October 5, 2010 at 3:31 PM  

kak eina : rajinla buat mende alah ni kak iena..tapi malas betul nk wat keje..hehehe.. :)