Friday, October 08, 2010

:: Comei Lotte Contest by Jaijina ::

Salam pagi Jumaat kawan2 semua..
Pagi2 ni meh kita layan contest dulu..aku telah di tag oleh Adlin dan setelah aku godek2 contest ni kat tuan punye contest iaitu Jaijina, makanye aku berminat nk join!!lagipun hadiahnye adalah menarik! aku suke join contest berkenaan dengan anak2 ni..sbb sememangnye mereka2 ni comel2 belaka kan?

ok..sblm tu, Selamat Ulangtahun Yg Pertama aunty ucapkan kat baby Echa..semoga menjadi anak yg comel dan baik..dan disenangi ibu ngan ayah ye?


ok..gambar budak bucuk yg ibu pertaruhkan adalah :
Nama : Alya Qaisara binti Kamarudin
Umur : 1 tahun 4 bulan
Nama ibu : Ain Rusli
Nama ayah : Kamarudin Isa

pada ibu, gamba ni adalah comei lotte (bukan gamba sahaja ye..sara pun tgh wat aksi comei tu!hehehe..) sbb aku suke tgk aksi die bergambar..jarang nak tgk kamera walaupun die tau kamera tu tgh ditujukan kat die..konon malu la kan..tapi sambil tu die wat la muka comei konon2 nye kan..pas amik gamba, sibuk berlarian2 nak capai kamera sbb nak tgk gamba die tu..huhuhu..then,dari segi pemakaian jugak, aku suke pakaikan die baju yg kiut2 and comei2..dipadankan dengan pants/skirt or legging yg comei2..mmg comei lotte lah!! tgkla bila die pakai legging tight tu..nampak betis die yg bulat!!

ok..moh kite tgk aku menepati syarat2 x?
1) entry khas yg bertajuk Comei Lotte Contest by Jaijina  - done!
2) jadi follower - no prob!
3) masukkan blog Jaijina kat dlm bloglist - bisa di atur..
4) banner tu tepek kat entry dan sidebar dan harus link kan ke entry contest - done!
5) letak sekeping gamba kanak2, beserta nama, umur, nama ibu/bapa dan ceritakan sikit nape aku rasa sara dlm gamba tu comei lotte..siap!
6) tinggalkan komen kat entry
7) tarikh akhir 24 Okt 12 malam..

itu sahaja..jom kawan2 kite join..sesapa nak join..meh klik SINI..
hadiahnye lumayan..

1st prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM50
2nd prize : 1 set baby gap pyjamas + duti raya RM40
3rd prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM30

wowwwiii....hope ade rezeki sara nnt.. :)

eh..lupe..nak tag kawan2 ni..
2) has

4 pengomen:

kakyong October 8, 2010 at 12:09 PM  

kakyong dah join.. n3 dah buat semalam... jemput la ke blog selalu..

http://www.kakyong.com/2010/10/comel-lotte-contest-by-jaijina.html

kakyong October 8, 2010 at 12:10 PM  

lupa plak nak wish gud luck untuk Alya... ;)

haszuraidah ishak October 8, 2010 at 7:54 PM  

oret..tq yer coz tag me..good luck utk sara..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. October 8, 2010 at 11:31 PM  

gut luck dear..mmg patut bagi gambo tu..comel la sara in legging..! sexy comei sebenar nye..hehehe